Goor staat ook stil bij rampvlucht, aantal komt met schrik vrij

Er zijn voor zover nu bekend geen Goorse slachtoffers gevallen tijdens de vliegtuigcrash gisteren in Oekraïne. Daarbij kwamen 189 Nederlanders om het leven. Het toestel dat op weg was naar Maleisië herbergde in totaal 298 inzittenden die allen omkwamen. Het toestel is waarschijnlijk uit de lucht geschoten. Een aantal Gorenaren, die richting Azië is vertrokken, zal het nieuws met nog iets meer interesse hebben gevolgd dan de gemiddelde Nederlander. Zij kwamen met de schrik vrij. Zo vloog ondernemer Gerard van Hal op het moment van de crash ook op dezelfde route richting Bangkok maar dan met China Airlines, zo laat hij via facebook weten. Een dag eerder reisde een Goors stel met Malaysia Airlines nog die kant op. In Goor hangen de vlaggen op en bij overheidsgebouwen halfstok.

vlaghalfstok