Goorse teams naar eindstreep in Carbagerun

Drie van de vier Goorse teams hebben vandaag de finish bereikt van de Carbagerun. De acht Goorse jongens reden vandaag de laatste etappe vanuit Slowakije naar het Zuid Duitse Egging am See. Het gezelschap deed met de zogenoemde barrels ook Oekraïne aan en dat bleek een hele belevenis.  “Op wegen waar je meer dan 100 kilometer per uur mag reden ze met paard en wagen. De mensen waren enthousiast, vooral onze ‘dikke’ Amerikaan viel in de smaak” aldus een van de chauffeurs, Maikel Slomp. De vier Goorse wagens werden in Oostenrijk ook staande gehouden, voor de tweede keer deze week. “Nu omdat we blauwe zwaailichten aan hadden”. Evenals in Tsjechie toen het getoeter een doorn in het oog was van de politien aldaar liep ook dit met een sisser af. Het achttal is afgelopen dinsdag in het Drentse Erm van start gegaan. Eén Goorse equipe moest vlak voor de finish opgeven vanwege mechanische pech.

carbagerunvrijdag2

Gerelateerde berichten

  • Wandelen, warming-up Schoolfeest en Hengevelde16 juni 2017 Wandelen, warming-up Schoolfeest en Hengevelde Het weekend voor het feest der feesten lijkt het een rustig wochenende te zijn voor veel Goorsen, maar de realiteit is weerbarstiger. Ook de komende dagen staat al volop in het teken van […]
  • kukelnestezel12 juli 2013 Doemiddag op kinderboerderij Kukelnest Kinderboerderij het Kukelnest heeft voor komende zondag weer een doemiddag op het programma staan. Het programma staat in het teken van vakantie. Annie en Jeroen hebben een gezellig en […]
  • Sarah voor Marieke Cent18 april 2019 Sarah voor Marieke Cent Marieke Cent heeft gisteren de 50-jarige leeftijd bereikt. Dit is met de familie, vrienden en de buurt tijdens het versieren van haar tuin al uitbundig gevierd. Aanstaand weekend wordt […]
  • Twenthe ook onderuit bij Eerbeekse Boys18 september 2016 Twenthe ook onderuit bij Eerbeekse Boys Twenthe Goor kan prestatief nog niet aarden in de derde klasse. Na drie speelronden staat de teller op slechts één punt. Vanmiddag ging de formatie van trainer Michiel Mensink met 3-2 […]
  • Mirreweenterhoornbloazers blazen af2 januari 2017 Mirreweenterhoornbloazers blazen af De ‘Mirreweenterhoornbloazers Goor-Diepenheim’ komen zaterdag het blaasseizoen afblazen bij het Goors Historisch Museum. Vanaf 15.00 uur zullen de klanken van de ‘olde roope’ te horen […]