Goorse teams naar eindstreep in Carbagerun

Drie van de vier Goorse teams hebben vandaag de finish bereikt van de Carbagerun. De acht Goorse jongens reden vandaag de laatste etappe vanuit Slowakije naar het Zuid Duitse Egging am See. Het gezelschap deed met de zogenoemde barrels ook Oekraïne aan en dat bleek een hele belevenis.  “Op wegen waar je meer dan 100 kilometer per uur mag reden ze met paard en wagen. De mensen waren enthousiast, vooral onze ‘dikke’ Amerikaan viel in de smaak” aldus een van de chauffeurs, Maikel Slomp. De vier Goorse wagens werden in Oostenrijk ook staande gehouden, voor de tweede keer deze week. “Nu omdat we blauwe zwaailichten aan hadden”. Evenals in Tsjechie toen het getoeter een doorn in het oog was van de politien aldaar liep ook dit met een sisser af. Het achttal is afgelopen dinsdag in het Drentse Erm van start gegaan. Eén Goorse equipe moest vlak voor de finish opgeven vanwege mechanische pech.

carbagerunvrijdag2