Gorenaren bereiken Via Gladiola

De meeste Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse hebben vandaag de Via Gladiola bereikt. Dit ondanks de hitte die het vooral vandaag extra lastig maakte. Wim Haverkate (foto onder) mocht zijn 22e kruisje ophalen. “Ik heb fijn gelopen ondanks de warmte en had geen last van blaren”. Ook twee van de jongste deelnemers bereikten soepel de finish van de Nijmeegse Vierdaagse. Kasper en Willem Bekhuis voltooiden onder begeleiding van vader Ben de vier keer 30 kilometer. Ook Yentl Schomaker en Leoniek Kamp haalden de eindstreep evenals Marianne Post en Anja van Dam. Rond half vijf liepen ze onder grote belangstelling de laatste meters. Willie Siemerink, Annie Brinkmans en Bernadette Meijer haalden de finish ook. Vol trots en zonder blaren.

haverkatevierdaagse