Schoorsteen van de woning geslagen door blikseminslag

BOEM! En daar lag de schoorsteen van een woning aan de Molenstraat op het asfalt. Door een helse blikseminslag werd de schoorsteen van het huis geslagen. Rond 18.30 uur werd Goor getroffen door zwaar onweer, waarbij dus een woning aan de Molenstraat werd getroffen. De brandweer was snel op locatie om de orde te herstellen. Er ontstond overigens geen brand bij het voorval. Wel trok de blikseminslag veel bekijks en was de knal door heel Goor goed te horen. Enkele huishoudens zitten zonder tv en internet.

robert van der reest

Foto: Robert van der Reest

Gerelateerde berichten

  • Volop sportactiviteiten in maart4 maart 2019 Volop sportactiviteiten in maart Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor organiseren ze deze maand weer allerhande sportactiviteiten. In de maand maart kunnen de kinderen uit Goor dus voldoende beweging krijgen. Van Urban Hockey […]
  • Kampioenen GFC4 in ‘Groningse’ open bus10 mei 2015 Kampioenen GFC4 in ‘Groningse’ open bus Kampioenen reizen in stijl. In dezelfde bus waarin FC Groningen afgelopen week na de bekerwinst werd rondgereden, maakten de mannen van GFC 4 dit weekend eveneens hun zegetocht. Het elftal […]
  • Aschwin Kruders nog altijd in het geel16 juli 2016 Aschwin Kruders nog altijd in het geel Aschwin Kruders gaat als drager van het geel de laatste week in van de Goorse Tourpoule. De wielerkenner (foto) gaat aan de leiding voor Ashraf Moura. De strijd zal ongemeen spannend zijn […]
  • Goors schrijvers-onderonsje in Hengelo21 augustus 2021 Goors schrijvers-onderonsje in Hengelo Een literaire ochtend met een Goorse tint morgen in Paviljoen de Ontmoeting in Hengelo. Daar is de in Goor geboren schrijver Tommy Wieringa te gast. Hij zal daar verhalen over zijn boeken […]
  • Goorse voetbalfan opgepakt in Odense21 oktober 2011 Goorse voetbalfan opgepakt in Odense Een Goorse FC Twente-fan is gisteravond in Odense opgepakt en meegenomen naar het politiebureau. De Gorenaar, die een geldig toegangsbewijs had, kwam het stadion van de Deense club niet […]