Blikseminslag zorgt nog voor problemen UPDATE

De blikseminslag waarbij gisteravond een schoorsteen van een dak in de Molenstraat is geblazen zorgt ook nu nog voor problemen in de buurt. Een deel van de huishoudens in de buurt zit nog zonder stroom en internet. Ook zijn elektrische apparaten getroffen door de piekspanning en hebben het begeven. Enkele bewoners zagen gisteren de vlammen uit de stopcontacten komen. De Blokker kampt eveneens met de naweeën van de inslag. De winkel in huishoudelijke artikelen kan het kassasysteem niet opstarten en heeft geen internetverbinding. Ook het alarm werkt daar niet. 

UPDATE 18.00 uur: Nog steeds zitten veel huishoudens in en om de Molenstraat zonder internet, tv en telefonie. Blokker heeft het alarm- en kassasysteem wel weer werkende. Naar nu blijkt is er ook een inslag geweest in de Roerdompstraat gisteren. Dat leverde daar ook problemen met de telefoonlijnen op.

schoorsteenmolenstraaterafDe bliksem blies een schoorsteen van een woning in de Molenstraat (foto: Patrick ter Elst)