Toporkesten bij Taptoe Apollo

Er komen op zaterdag 20 september internationaal gerenommeerde orkesten naar Goor om deel te nemen aan de Taptoe ter gelegenheid van het 95-jarig bestaan van de Goorse muziekvereniging Apollo. Zo is onder meer Oranje uit IJsselmuiden vastgelegd. Het Noord-Overijsselse showorkest won vorig jaar nog goud tijdens het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. Ook Jubal uit Zwolle, De Gelreband uit Dieren en de Enschedese Marchingband EVC zijn vastgelegd voor het show- en muziekspektakel dat wordt gehouden op sportpark ’t Piepwillem. Apollo is zelf al maanden in voorbereiding voor de eigen performance die ‘The sound of Movie’ als titel heeft. De voorverkoop is inmiddels ook gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera De Bandijk, Bruna Herman en tankstation Hoek.

oranjeijsselmuiden

Oranje IJsselmuiden

Gerelateerde berichten

  • rudievrielink3e3 juni 2012 Vrielink brons in Zeldam/Wiene Gorenaar Rudie Vrielink is gisteren derde geworden tijdens de Provinciale Kampioenschappen Zitmaaierracen in Zeldam/Wiene. Met een goed geprepareerd Yamaha Motorblok (600cc/125pk) bereikte […]
  • Stroomstoring treft heel Goor12 mei 2015 Stroomstoring treft heel Goor Door een korte stroomstoring heeft Goor vanmorgen rond 7:15 zonder stroom gezeten. Volgens Cogas gaat het om een storing in het bovenliggende (hoogspannings)net. De storing duurde […]
  • Lichtjesmiddag op de begraafplaats30 november 2017 Lichtjesmiddag op de begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Naledi wil haar fiets terug12 oktober 2011 Naledi wil haar fiets terug De lief en leed-redactie kreeg een korte maar bondige mail van Naledi Klarenbeek. Ze is haar fiets kwijt. "Wil degene die gistermiddag (dinsdag) mijn fiets heeft “geleend” bij het bushokje […]
  • Koops: Held van de regio…7 december 2020 Koops: Held van de regio… Robin Koops is als belangrijke innovator gekozen tot held van de regio door Novel-T. Dat is een organisatie die nieuwe business in de regio Twente helpt ontstaan en bestaande business […]