Gemeente vervangt noodstroomaggregaat

Er komt een volledig vernieuwde noodstroomvoorziening voor het Goorse gemeentehuis. Dit naar aanleiding van terugkerende stroomuitval in de laatste jaren. In januari van 2010 was het gemeentehuis zelfs enkele dagen gesloten vanwege een grote stroomstoring. De vervanging kost bijna 112.000 euro en is ook nodig omdat in de Veiligheids Regio Twente is afgesproken dat bij grote calamiteiten diverse teams aan het werk moeten kunnen in het gemeentehuis. Om alle teams ten tijde van crisis bij stroomuitval wel volledig te kunnen faciliteren moet de noodstroominstallatie worden aangepast conform de eisen van het regionaal crisisplan en continuiteitsplan.

gemeentehuis hvt

Gerelateerde berichten

  • Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar11 november 2015 Admiraal naar finaleronde Twents zakenman van het jaar Ben Admiraal is een van de drie finalisten voor de titel Twents Zakenman van het jaar. De directeur van Yalp heeft van zijn bedrijf volgens de jury, een wereldspeler gemaakt die […]
  • Ondernemers hekelen besluitvorming9 december 2009 Ondernemers hekelen besluitvorming De ondernemers in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente hebben in een open brief gereageerd op het wegstemmen van het bungalowpark door de gemeenteraad. De gezamenlijke […]
  • Salut via Sas altijd bereikbaar2 april 2019 Salut via Sas altijd bereikbaar Salut is vanaf heden 24 uur per dag te bereiken. De welzijnsorganisatie heeft de Salut's App Service ge√Įntroduceerd, afgekort Sas. Via Whats App kunnen mensen met hulpvragen een bericht […]
  • Darttoernooi Hector komende vrijdag23 februari 2011 Darttoernooi Hector komende vrijdag De Goorse dartliefhebbers kunnen komend weekend hun kunsten weer etaleren in de kantine van sv Hector. De Goorse voetbalclub organiseert haar jaarlijkse darttoernooi. De open singles voor […]
  • Vrouwencabaret en Tom Egbers2 maart 2012 Vrouwencabaret en Tom Egbers Ook dit weekend staat er weer een divers theaterprogramma op de agenda. Zo is het vanavond de beurt aan cabaretieres van Vrouw Holland.¬†Vrijheid van de slechte smaak (reprise) is de show […]