KNMI waarschuwt voor veel neerslag

In Overijssel wordt de komende uren veel neerslag verwacht die mogelijk gepaard gaat met hagel en onweer. Omdat de buien zich langzaam verplaatsen kan lokaal veel regen vallen. In de kop van Overijssel wordt al veel neerslag gemeld met de nodige wateroverlast. De buien lijken vanuit het noorden richting Goor te trekken.

alt

Gerelateerde berichten

  • Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven24 juni 2021 Sloeki de Schoolfeesttijger gaat door Goor zwerven Vorig jaar was het een leeuw die door een groep Goorse jongens, De Proot-Boys, in omloop werd gebracht en die daarop tijdens het vorige alternatieve Schoolfeest overal terecht kwam. De […]
  • Foyercafé de Reggeroos officieel geopend9 oktober 2015 Foyercafé de Reggeroos officieel geopend Bezoekers waren de afgelopen maand al welkom, maar vanochtend is Foyercafé De Reggeroos dan officieel geopend door de cliënten van Aveleijn. Elke vrijdagochtend van 10.00 uur tot 13.00 uur […]
  • Gemeente kiest voor klimaatneutraal aardgas22 september 2009 Gemeente kiest voor klimaatneutraal aardgas Met ingang van 2010 heeft de gemeente Hof van Twente een contract afgesloten voor het afnemen van aardgas bij Nuon. Daarin worden mileubewuste certificaten opgenomen. Daarmee wil de […]
  • Nu de branden geblust zijn…15 september 2019 Nu de branden geblust zijn… Goor zit met een giga-raadsel. Wat is het verhaal achter de autobranden? Eerst deze week In de Pastoriestraat, vannacht iets verderop in Goor. De forensische opsporingsdienst heeft […]
  • Alink met loeiende sirenes opgehaald5 februari 2011 Alink met loeiende sirenes opgehaald Verbaasde blikken in de Wielewaalstraat toen de rust gisteren verstoord werd door loeiende sirenes van politie, brandweer en ambulance. Einddoel van de hulpdiensten was de woning van […]