De bal rolt weer…

De selectie van vv Twenthe is zondag als eerste Goorse club begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer Michiel Mensink, die overkwam van Reünie, werkten vijftien Tricolores hun eerste training af. Vanwege de vakantieperiode waren nog niet alle spelers aanwezig op ’t Piepwillem. De eerste selectie van GFC traint dinsdag voor het eerst op sportpark Heeckeren. SV Hector begint vrijdag aan de voorbereiding. De drie Goorse clubs kruisen dit seizoen opnieuw de degens in de vierde klasse. Goorsnieuws.nl zal opnieuw rapporteurs naar de derby’s sturen, zodat aan het einde van het bekend is wie Mark Nijland op zal volgen als Derbyplayer of the Year.

trainingtwenthe

Mark Nijland met de nieuwe trainer Michiel Mensink.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B1 juli 2014 Goorse clubs opnieuw in vierde klasse B De Goorse voetbalclubs zijn opnieuw ingedeeld in de vierde klasse B. Dat heeft de KNVB vandaag bekendgemaakt. Er staan dus weer zes derby's tussen GFC, SV Hector en vv Twenthe op het […]
  • In de ban van de derby……17 september 2010 In de ban van de derby…… Grote wedstrijden werpen hun schaduw vooruit. Zo ook de clash tussen GFC en Hector. Beide ploegen kruisen komende zondag de degens op sportpark Doesgoor. Voor trainer Ate Relker is het een […]
  • Zes Goorse derby’s in vierde klasse B21 juni 2013 Zes Goorse derby’s in vierde klasse B GFC, SV Hector en vv Twenthe hebben het getroffen met de indeling van de vierde klasse B. De drie Goorse clubs zijn door de KNVB bij elkaar ingedeeld en daardoor staan er komend seizoen […]
  • De bal rolt weer…..22 februari 2012 De bal rolt weer….. De Goorse clubs staan dit weekend eindelijk weer eens in de wei voor het echie. Vanwege het winterse weer begint de tweede competitiehelft later dan aanvankelijk gepland. GFC en Hector […]