Beperkte wateroverlast in Goor (update)

alt

De regenbuien die aan het einde van de middag over Goor trokken hebben tot weinig wateroverlast geleid. Aan de Kerkstraat kwam er water uit een put en meerdere straten stonden blank. De brandweer is opgeroepen voor een ondergelopen parkeergarage aan de Markeloseweg, maar de waterlaag was te dun om te kunnen pompen. Bij de Aldi kon de brandweer wel aan de slag waar de laadkuil vol water is gelopen. Ook vanavond zijn er nog buien te verwachten.

alt
Foto: Liesbeth Koebrugge
 
alt
Foto: Hans Exterkate

Gerelateerde berichten

  • Kinderen uit de bol bij Sterzo18 februari 2012 Kinderen uit de bol bij Sterzo De rentree van het kindercarnaval in Goor is een succes gebleken. Zo'n 150 verklede koters meldden zich vanmiddag met de ouders bij De Ster voor het 'feest der zotte kleintjes' in […]
  • 40 jaar1 oktober 2013 40 jaar van harte gefeliciteerd met jullie 40 jarig Huwelijk gr. Tonny en Etienne Mengerink
  • Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief18 mei 2021 Henri Tijhuis nieuwe voorzitter Goor Collectief Henri Tijhuis (foto links) is de nieuwe voorzitter van Goor Collectief. Dat is gisteren besloten tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Goorse ondernemersvereniging. Hij volgt Bart […]
  • Hofdag op 21 maart8 maart 2010 Hofdag op 21 maart In Goor en de overige kernen in de Hof van Twente wordt op zondag 21 maart de eerste 'Hofdag' georganiseerd. Een zevental inwoners van de gemeente onder wie scheidend Goor […]
  • Ottopyromaan slaat weer toe22 april 2009 Ottopyromaan slaat weer toe De Goorse afvalcontainers lijken in de nachtelijke uren niet meer veilig voor de Ottopyromaan. Vannacht rond 2.30 uur gingen twee containers aan het Julianaplein, waarvan er één midden op […]