Coen Busch ziet halve Abraham

Coen Busch moest er gisteren ook aan geloven. Zijn vrienden vereerden hem met een bezoekje, omdat hij vandaag zijn 25ste verjaardag viert. Zoals gebruikelijk werd een halve Abraham in zijn tuin geplant en ook een spandoek mocht niet ontbreken. Zaterdagavond volgt het grote feest. Namens de vrienden een fijne verjaardag toegewenst.

coen25

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Spuiter Theo Welberg nu ook 50 jaar7 februari 2014 Spuiter Theo Welberg nu ook 50 jaar Taart op de burelen van Machinefabriek Bauhuis. Spuiter Theo Welberg is vandaag 50 jaar geworden. Deze mijlpaal viert hij vandaag onder meer met zijn collega‚Äôs. Zij willen hem op hun beurt […]
  • ronald-morsink0230 maart 2013 Ronald Morsink viert 25e verjaardag Ronald Morsink viert vandaag zijn 25e verjaardag. De Gorenaar viert deze mijlpaal dit weekend met zijn vrienden. De voetballer van vv Twenthe en werknemer van Morsink Tweewielers werd ook […]
  • 26 april 2013 Ruud van Wanrooy ziet Halve Abraham Ruud van Wanrooy viert vandaag zijn 25ste verjaardag. Zijn vrienden hebben daarom de tuin aan de Lindelaan versierd met twee spandoeken en een Halve Abraham. De fanatieke wagenbouwer wordt […]
  • Jan Oplaat vandaag ook vijftig jaar15 mei 2013 Jan Oplaat vandaag ook vijftig jaar De man die altijd door weer en wind fietst ziet vandaag ook Abraham op zijn pad, Jan schuift aan bij de vijftigers. Daar moet vanavond een biertje, of twee, op worden gedronken. Zijn vrouw […]