Stephan Goorman nieuwe chef-kok bij Hotel Herikerberg (adv)

Stephan Goorman is de nieuwe chef-kok van Landhuishotel & Bistro Herikerberg. Goorman werkte voorheen als sous-chef bij hotel de Roskam. Met de invulling van zijn nieuwe functie ziet hij een wens in vervulling gaan. “De Twentse streek inspireert mij enorm”, begint een trotse Goorman. “De kaart die ik zal voeren zal eerlijke en pure producten bevatten. De ingrediënten die ik gebruik zullen terug leiden naar Twente in al haar facetten. Ieder seizoen zal ik de kaart wisselen. De grootste verassing trof ik aan de achterzijde van ons hotel, met recht één van de mooiste terrassen in de regio. De rust, het groen. Genieten van de ambachtelijke keuken is dan ook altijd mogelijk op het prachtige bostuinterras.” Goorman, die zelf van oorsprong uit de achterhoek komt, trapt meteen af met het begin van het mosselseizoen. Bekijk de kaart hier online.

chefkok