Gemeente waarschuwt voor inbrekers

De gemeente Hof van Twente vraagt burgers om deze periode extra alert te zijn voor inbrekers. Er wordt er in de vakantietijd meer ingebroken dan normaal, omdat inbrekers weten dat veel bewoners niet thuis zijn. De gemeente hoopt met een aantal tips dat het aantal inbraken in Goor en omgeving dit jaar meevalt. Zo raadt de gemeente aan om buren in te lichten als men op vakantie gaat. Zij kunnen op uw woning letten en deze een bewoonde indruk geven door post weg te halen en een lampje aan te doen. Ook wordt aangeraden om ramen en deuren te sluiten als het huis ook maar even verlaten wordt en is het verstandig om geen kostbare spullen in het zicht te leggen.

inbraak2

Gerelateerde berichten

  • Kater Kareltje vermist17 januari 2011 Kater Kareltje vermist Lidewij de Jager mailde ons met de mededeling dat kater Kareltje al enige tijd spoorloos is. De rood-witte kater is sinds 2 januari¬†verdwenen vanaf de Goorse Gossinkweide. Hij heeft een […]
  • VV Twente 2 winnaar Beachsoccer prestatietoernooi, Anytime winnaar bij de recreanten13 augustus 2016 VV Twente 2 winnaar Beachsoccer prestatietoernooi, Anytime winnaar bij de recreanten VV Twenthe 2 heeft net als vorig jaar het prestatietoernooi op de zaterdageditie van het Beachsoccertoernooi 2016 gewonnen. In de finale won de tricolores van Trek`n Paip uit Deventer. Na […]
  • Constantijn neemt afscheid van juf Gretha1 juli 2014 Constantijn neemt afscheid van juf Gretha De Prins Constantijnschool heeft vanochtend op feestelijke afscheid genomen van juf Gretha Wiggers. Ze werd op het laatste dag van huis gehaald in een fraaie auto om haar te danken voor […]
  • Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor17 november 2015 Pietengym, stappentellers en bingo op ’t Doesgoor In het kader van de aankomst van Sinterklaas is de Sportinstuif voor de jeugd bij wijkvoorziening 't Doesgoor voor de jongste jeugd aangepast. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar mogen in het […]
  • Mossendam organiseert familietoernooi27 april 2013 Mossendam organiseert familietoernooi Tennisvereniging de Mossendam houdt op Eerste Pinksterdag haar jaarlijkse familietoernooi. Tijdens dit gezellige, eendaagse dubbeltoernooi zijn alle familiecombinaties toegestaan, mits […]