Finales Open Goorse dit jaar bij GTC

Bij de Goorse tennisverenigingen zijn de voorbereidingen op de Landhuisliving Open Goorse kampioenschappen inmiddels in volle gang. Van 24 tot en met 31 augustus wordt er op het complex van GTC en De Mossendam gestreden om de open Goorse titel. Deelnemers kunnen zich inschrijven in de categorieën 3 tot en met 8. De finales worden dit jaar afgewerkt op de banen van GTC aan de Diepenheimseweg. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.toernooi.nl 

wissinkLeonie Wissink is een van de blikvangers en tevens organisator van het evenement

 

Gerelateerde berichten

  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • tenniskampioenen22 maart 2013 Maak kennis met tennis bij De TVM Tennisvereniging De Mossendam organiseert woensdag haar jaarlijkse kennismakingsmiddag. Kinderen uit groepen 3 tot en met 8 zijn van harte welkom om een keer gratis te komen tennissen. De […]
  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]
  • Inschrijvingen Open Goorse gestart14 augustus 2013 Inschrijvingen Open Goorse gestart Voor de Goorse tennisliefhebbers een evenement om prominent in de agenda's te noteren: van 26 augustus tot en met 1 september worden op de complexen van de GTC en TV de Mossendam de […]
  • GMHC: Jong elan verzet vergane glorie 6 februari 2014 GMHC: Jong elan verzet vergane glorie Waar de aloude kantine deze week wordt gesloopt, wordt er bij de jeugd hard gewerkt aan de toekomst. De E-jeugd van GMHC timmert namelijk steeds meer aan de weg. De jongste jeugd van de […]