Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update)

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een gevonden vishengel. Aan de Kloosterlaanvijver is eerder deze week een karperhengel opgedoken door een attente bezoeker. De eigenaar kan contact opnemen met 0547-260870. Update: De hengel is terecht bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer-voorlichting in Soosgebouw12 november 2017 Brandweer-voorlichting in Soosgebouw De Brandweer houdt komende donderdag een voorlichting met bingo in het Soosgebouw. Het wordt een educatieve middag en iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. De locatie is: […]
  • Veteranen de Mossendam kampioen12 juni 2013 Veteranen de Mossendam kampioen Tennisvereniging de Mossendam heeft er een nieuw kampioensteam bij. Het team 55+ heren dubbel heeft zich tot kampioen gekroond in de competitie regio NO 2013. Het team bestaat uit de heren […]
  • Outsider wint duivenvlucht Nanteuil22 juni 2011 Outsider wint duivenvlucht Nanteuil Het is de laatste weken stuivertje wisselen bij de Goorse duivenmelkers. Met bij de afgelopen editie wel een heel verrassende winnaar. De duif van Jan Nijhof won namelijk de vlucht over […]
  • 4 augustus 2012 Weer slagerij in pand ‘Hillebrand’ Er komt weer een slagerij in het pand van voormalig slager Hillebrand. De 25 jarige Roy Kemna uit Hertme heeft het pand gehuurd en zal per 1 september starten met een eigen slagerswinkel […]
  • Kappersopmars niet te stuiten15 maart 2010 Kappersopmars niet te stuiten De zorgen zijn er over de leegstand in het Goorse centrum en de klappen die de financiele crisis ook in Goor aan het uitdelen is. De opmars van kappers lijkt daarentegen niet te […]