Vishengel gevonden Kloosterlaanvijver (update)

In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een gevonden vishengel. Aan de Kloosterlaanvijver is eerder deze week een karperhengel opgedoken door een attente bezoeker. De eigenaar kan contact opnemen met 0547-260870. Update: De hengel is terecht bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Vishandel De Graaf mist trapje (update)23 juni 2012 Vishandel De Graaf mist trapje (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag een bijzonder verzoek: "Vishandel Jaap de Graaf heeft gisteren na de markt in de Herman Heijermanstraat zijn trapje vergeten mee te nemen. Heeft […]
  • 1175143 498751823545991 2078125227 n3 september 2013 Jong poesje verdwenen op De Whee In de categorie vermiste huisdieren vandaag een poesje. “Wij zijn ons lieve grijs-witte katertje nu ruim een week kwijt en missen hem heel erg. Hij is een jaar oud. Het is een buitenpoes […]
  • Fototoestel verloren bij het kanaal18 januari 2012 Fototoestel verloren bij het kanaal In de categorie vermiste artikelen deze week een fotocamera. “Afgelopen zondag ben ik mijn fototoestel een Sony DSC-H55 verloren aan de waterkant of parkeerplaats bij een bankje achter het […]
  • Ketting ontvreemd bij het zwembad (update)30 januari 2012 Ketting ontvreemd bij het zwembad (update) Lotte Schrijver is vorige week donderdag haar zilveren kettinkje kwijtgeraakt bij het zwembad in Goor. Waarschijnlijk heeft iemand per ongeluk het sieraad van het zesjarige meisje […]
  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]