Daar kun je mee lezen en schrijven…

Uit onze koffer met prenten van Goorse ondernemers uit het verleden hebben we vandaag een foto van een vertrouwd ondernemersduo. De Bruna aan de Grotestraat van Herman en Joke Tieman is inmiddels een vertrouwd gezicht in het straatbeeld van ’t Twentse Haagje. Deze foto uit de beginjaren 90′ laat zien dat de zaak in essentie niet heel veel is veranderd. De smaak van de lezer ook niet. In de boeken Top 15 prijkt twee keer de naam van Youp van ’t Hek, wiens boeken heden ten dage ook nog grif aftrek vinden bij de Bruna in Goor. Hebt u nog foto’s uit het verleden, mail dan met redactie@nullgoorsnieuws.nl 

bruna

Gerelateerde berichten

  • Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor23 april 2019 Weg Goor-Hengevelde dicht door oliespoor De N347 tussen Goor en Hengevelde is voor onbepaalde tijd afgesloten door een kapotte en olie-lekkende vrachtwagen. De truck van Grolsch kwam stil te staan net buiten Goor. De weg is […]
  • Clubkampioenen bij Reiners12 april 2011 Clubkampioenen bij Reiners Afgelopen weekend vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats bij Dancemasters Reiners in Goor. Onder het toeziend oog van zo'n 400 toeschouwers streden 60 paar om de ereplaatsen. De […]
  • Marcel Brummelaar wint Goorse Tourpoule 200926 juli 2009 Marcel Brummelaar wint Goorse Tourpoule 2009 Marcel Brummelaar heeft de Goorse Tourpoule 2009 op zijn naam geschreven. De Tourdirecteur hield door de zesde winst van Cavendish genoeg marge over in het algemeen klassement op zijn […]
  • Smartlappenkoor en bedrijvendag op tv6 mei 2012 Smartlappenkoor en bedrijvendag op tv De lokale omroep Hofstreek TV heeft vanmiddag vanaf vijf uur weer een live uitzending met daarin veel aandacht voor Goorse onderwerpen. Zo zijn er reportages over de Open Bedrijvendag en […]
  • Dames GFC in eerste seizoen kampioen3 mei 2009 Dames GFC in eerste seizoen kampioen De dames van het eerste van GFC zijn vandaag kampioen geworden. Door de kraker op bezoek bij  Tubantia om te zetten in winst (0-1) is het drie wedstrijden voor de competitie niet meer te […]