Vrijwilligerstekort Stoevelaar

wheehofHet tekort aan vrijwilligers is een groeiende probleem. Ook in de ouderenzorg. Dat blijkt ook in Goor waar Carint Reggeland is dringend op zoek is naar vrijwilligers voor de begeleiding van senioren die woonachtig zijn op de zogenoemde Wheehof. Dat is een tijdelijke woonvoorziening op het terrein van de Stoevelaar. Het gaat om diverse werkzaamheden en de vraag is om in ieder geval een keer in de week een dagdeel vrij te maken. Belangstellenden wordt scholing en een onkostenvergoeding aangeboden. Voor één bewoner is een vaste vrijwilliger nodig die een paar uur in de week wil helpen met een wandeling of de boodschappen. Meer informatie via dit mailadres.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe verliest bij UDI20 oktober 2019 Twenthe verliest bij UDI Twenthe blijft kwakkelen na de degradatie van vorig jaar. De gehavende ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag ook van UDI. Op bezoek bij een van de titelkandidaten was de eerste […]
  • Vijf mille voor kankerbestrijding16 september 2013 Vijf mille voor kankerbestrijding De collecte voor KWF Kankerbestrijding, die is gehouden van 2 t/m 7 september heeft in Goor een bedrag van bijna €5000 opgebracht.De KWF-afdeling Goor dankt alle gevers voor hun bijdrage […]
  • Impressie paardenmarkt op internet 12 december 2009 Impressie paardenmarkt op internet Via de website van Hofstreek TV is vanaf vandaag een reportage te zien over de Goorse Paardenmarkt 2009. Verslaggeefster Janneke Kremers praat met bezoekers en voert onder andere […]
  • Tesse zoekt haar Cochleair Implantaat18 februari 2016 Tesse zoekt haar Cochleair Implantaat Tesse is gisteren op haar verjaardag haar linker Cochleair Implantaat verloren. Ze is vooral in de buurt van de Puntdakschool geweest, maar ze heeft ook haar nieuwe fiets opgehaald bij de […]
  • Oald Goor: 100-jarig Schoolfeest12 juni 2022 Oald Goor: 100-jarig Schoolfeest Goor wordt steeds warmer voor het komende Schoolfeest en dus duiken we vandaag ook maar in het archief van het Feest der Feesten. Op de officiële site van de organisatie staat een reeks […]