Open dag Tour Muziekschool

De muziekschool organiseert samenwerking met het Creatief centrum De Reggehof een Open Dag Tour waarin komende zaterdag de kernen van de Hof van Twente worden aangedaan. De muziekschool wil met deze tour de inwoners uitdagen om kennis te nemen van de activiteiten van de muziekschool en het Creatief centrum. De rondgang begint in Delden en gaat via Hengevelde naar Diepenheim. Daarna is Markelo aan de beurt. De finale van de Tour is om 16.00 uur in de Goorse Reggehof. In de komende week is het mogelijk om in te schrijven voor gratis proeflessen op de diverse instrumenten. Dat kan via email. Meer informatie op de site van de muziekschool.

cecielgelenmuziekschool

Gerelateerde berichten

  • Alweer een poes verdwenen6 november 2011 Alweer een poes verdwenen Het is om moedeloos van te worden. Voor de derde keer op rij verdween in november een poes in de omgeving van de Stoevelaarsweg. Nadat in 2009 voor het eerst een poes verdween, was het […]
  • Willem Wondergem nieuwe voorzitter Stichting Historisch Goor15 februari 2022 Willem Wondergem nieuwe voorzitter Stichting Historisch Goor Willem Wondergem is de nieuwe voorzitter van de Stichting Historisch Goor. Hij neemt het stokje over van Ubbo Borgesius die ruim tien jaar de preses was. Hij was in 2011 de opvolger van […]
  • Nieuw mantelzorgboek ten doop gehouden22 november 2018 Nieuw mantelzorgboek ten doop gehouden Salut heeft een nieuw mantelzorgboek ontwikkeld voor de vervanger van De Mantelzorger. Het eerste exemplaar is door Chantal Smit (foto rechts) van Salut uitgereikt aan mevrouw Textor, die […]
  • Beloftenteam Twenthe onderuit bij comeback10 november 2009 Beloftenteam Twenthe onderuit bij comeback Het beloftenteam van vv Twenthe heeft vanavond haar rentree gemaakt op de velden. Het elftal, dat een aantal jaren ter ziele ging na teleurstellende ontwikkelingen, verloor met 2-1 van de […]
  • Bouw landhuizen geblokkeerd21 mei 2010 Bouw landhuizen geblokkeerd De bouw van twee landhuizen aan de rand van Goor is onterecht tegengehouden door de gemeente Hof van Twente. geblokkeerd. De advocaat van een projectontwikkelaar die deze wilde realiseren […]