Goor in oude ansichten…

De skyline van Goor is niet bepaald voer voor de plaatselijke VVV om ansichtkaart van te drukken. Goor is geen vakantieparadijs. En toch duiken er zo nu en dan ansichtkaarten op van ’t Twentse Haagje. Vandaag ééntje uit de oude doos van Henri Pol. In de jaren ’50 werd deze prent gekocht bij boekhandel de Merel en vandaag vindt de kaart een platform in de rubriek Oald Goor. Hoewel het beeld van het kasteel op het Weldam net zo fraai is als Nijenhuis in Deep’n, kwam de Haagse top hier niet bijeen om de begroting te bespreken. Het leverde wel een fraai vakantiekaartje op.

ansichtkaart

Gerelateerde berichten

  • dsc0088512 juli 2013 Gele vlag Tourpoule blijft bij Huub Leferink Huub Leferink is ook na de dertiende etappe van de Tour de France de leider van de Goorse Tourpoule. De gele vlag, die de organisatie dit jaar voor het eerst hanteert, blijft daarom ook na […]
  • Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten20 april 2021 Bibliotheek vanaf donderdag een maand gesloten De Bibliotheek in Goor is vanaf komende donderdag gesloten vanwege de verbouwing die dan van start gaat. Het is de bedoeling om de bieb op 25 mei weer te kunnen openen. In het verbouwde […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Meerdere brandhaarden bij bosbrand leemkuil12 april 2014 Meerdere brandhaarden bij bosbrand leemkuil Bij een bosbrand in de omgeving van de leemkuilen net buiten Goor zijn vanmiddag twee brandhaarden aangetroffen. De Goorse brandweer had het vuur snel onder controle. Er wordt uitgegaan […]
  • Site Goorsnieuws.nl beveiligd3 februari 2016 Site Goorsnieuws.nl beveiligd Sinds gisteren is dé nieuwssite 'Voor en door Goor' nog beter beveiligd. Er is een overgang gemaakt van een zogenoemde HTTP-site naar een HTTPS-site. Dit is gedaan omdat Google wijzigingen […]