Ook Abraham voor Jeroen Roetgerink

Ook voor Jeroen Roetgerink tikken de jaren door, vandaag viert hij zijn 50e verjaardag en is Abraham voor hem ook een voldongen feit. Volgens de familie is Jeroen een “handyman” en levensgenieter, vertelt ook het volgende gedicht:

Jeroen Roetgerink is 50 jaar,
Staat altijd voor iedereen klaar.
Is nu een drukke 50-plusser,
En een heel handige klusser.
Hij geniet van de waterkant,
Varen met de boot naar Amsterdam of door Friesland.
Zo af en toe sporten hoort er ook nog bij,
Op de tennisbaan of als scheidsrechter in de wei.
Hij geniet van een BBQ, biertje, blokje kaas of stukje worst,
Samen met ons lest hij dan zijn dorst.
Trots zijn wij op deze man,
Samen een feestje vieren is het plan.

Namens allen wordt Jeroen via deze weg van harte gefeliciteerd en een prettige dag toegewenst.

jb jeroenroetgerink

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor “handyman” Johan Zwiers15 december 2017 Abraham voor “handyman” Johan Zwiers Johan Zwiers heeft zich vandaag ook bij de club van 50 gevoegd. In het dagelijkse leven vervaardigd Johan met precisie interieurs, in de vrije tijd probeert hij aan zijn conditie en buikje […]
  • Martin Overbeek ziet Abraham5 juli 2012 Martin Overbeek ziet Abraham De altijd goedlachse keuken- en interieurbouwer Martin Overbeek ziet vandaag Abraham. Gisteravond werd zijn tuin versierd door buren, vrienden en familie en alvast een voorproefje genomen […]
  • Ook Rene Nijhuis bij club van 5019 september 2015 Ook Rene Nijhuis bij club van 50 Rene Nijhuis ziet vandaag ook Abraham. Gisteren is Rene`s tuin door de familie, vrienden en buren voorzien van een Abraham, spandoeken en allerhande prullaria. Vanavond wordt het feest […]
  • Jeroen “bitterbal” Hartgerink 50 jaar5 maart 2019 Jeroen “bitterbal” Hartgerink 50 jaar President Bitterbal, voor intimi Jeroen Hartgerink, en wereldberoemd als Solex-rijder ziet vandaag Abraham. Namens de familie en The Dingy’s wordt de president van harte gefeliciteerd. […]
  • Halve Abraham voor Jeroen Grootoonk12 maart 2013 Halve Abraham voor Jeroen Grootoonk Jeroen Grootoonk heeft vandaag de 25-jarige leeftijd bereikt. Gisteravond hebben zijn vrienden in de ijzige kou al een spandoek en een pop geplaatst en aansluitend deze mijlpaal alvast […]