Ukkenmiddagen weer van start bij GFC

Het voetbalseizoen voor de senioren en junioren staat weer op het punt van beginnen, wat betekent dat ook de allerkleinste voetballertjes in de leeftijdscategorie 4 t/m 7 jaar weer de wei in mogen om kennis te maken met het spel. GFC organiseert daarom morgen (23 augustus) en volgende week zaterdag 30 augustus weer Ukkensnuffelmiddagen op sportcomplex Het Heeckeren. Hier kunnen de jongste voetballers kijken of ze het leuk vinden om mee te doen bij de club, waarna GFC elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag een training en een voetbalwedstrijd voor de Ukken organiseert. Zowel jongens als meisjes zijn welkom op de snuffelmiddagen, voor de ouders staat de koffie klaar. De Ukkensnuffelmiddagen van de komende twee zaterdagen zijn van 10.00 uur tot 12.00 uur. Meer informatie via Daniel Broer, tel 06 51 69 25 13.

ukkengfc

Gerelateerde berichten

  • Derby op Doesgoor, GFC speelt kelderduel bij TVO3 mei 2014 Derby op Doesgoor, GFC speelt kelderduel bij TVO De voorlaatste speelronde is voor één Goorse club nog écht prestatief van belang. Bij de derby tussen Hector en vv Twenthe staat bovenal de prestige op het spel. Al kunnen de bezoekers […]
  • Minipupillen met welpenvoetbal bij Hector1 oktober 2013 Minipupillen met welpenvoetbal bij Hector Om jonge kinderen kennis te laten maken met voetbal introduceert sv Hector het het programma ‘Mini-pupillen spelen Welpenvoetbal’. Dit met uitgebreide ondersteuning van de KNVB die in deze […]
  • MS Fonds zoekt collectanten in Goor5 juli 2020 MS Fonds zoekt collectanten in Goor Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de […]
  • GMHC start weer met smurfenhockey16 augustus 2013 GMHC start weer met smurfenhockey De Goorse Mixed Hockey Club begint op zaterdag 24 augustus weer met smurfenhockey, om kinderen van 4 tot en met 6 jaar spelenderwijs kennis te laten maken met de hockeysport. Die middag is […]
  • Danswedstrijden GV Excelsior19 maart 2014 Danswedstrijden GV Excelsior Gymnastiekvereniging Goor heeft een nieuw onderdeel aan haar club toegevoegd. Sinds kort neemt de jeugdselectie deel aan danswedstrijden. De jeugdselectie, bestaande uit dertien meiden, […]