Calimero wint eerste Beachsoccertoernooi

Het eerste Beachsoccertoernooi op de Schoolfeestweide is vandaag prooi geworden voor het team van Calimero. De mannen in het zwart-wit wonnen de volledig Goorse finale met 3-0 van Let’s Play, wat bestaat uit medewerkers van Yalp. Het team van Calimero bestaat uit leden van het zaalvoetbalteam van vv Twenthe, die de Sport-Inn Beachsoccerbokaal na vandaag kunnen toevoegen aan hun toch al goedgevulde prijzenkast. De trofee krijgt een plekje in de gelijknamige eetgelegenheid in de Grotestraat.

beachsoccercalimero

R’Adler Sportverein maakte met een derde plek na het winnen van de troostfinale tegen Rapido Henk het podium compleet. De organisatie is zeer te spreken over het verloop van het evenement, waarbij de weergoden de zandvelden vandaag goedgezind waren, afgezien van een kleine bui in de ochtend. “Wij zijn groeiende en hopelijk groeien jullie met ons mee”, zegt Robin Veenstra van de organisatie. “Als het aan ons ligt zijn we volgend jaar weer terug, met hopelijk vier velden.”

dsc 0083

dsc 0139

.dsc 0228

Foto’s: Patrick ter Elst

Gerelateerde berichten

  • Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode12 juli 2019 Salut beperkt toegankelijk in zomerperiode In de zomerperiode zijn enkele diensten- en locaties van Salut beperkt open- en toegankelijk. Vanaf 15 juli t/m 9 augustus is er op woensdagochtend geen Brievenhulp terwijl tot 1 […]
  • timajax22 november 2011 Op weg naar Europese overwintering… Ajax kan zich vanavond plaatsen voor een de knock-outfase van de Champions League. Tim Middelesch nam de weg naar Europese overwintering wel heel letterlijk. De Goorse Ajacied dook als […]
  • Aanvraag asbestsanering kan nog net22 juli 2009 Aanvraag asbestsanering kan nog net De gemeente Hof van Twente is op zoek naar mensen die een asbestverontreiniging hebben gemeld maar de aanvraagformulieren daarvoor niet hebben teruggestuurd. De sanering van asbestwegen […]
  • Andy en Melissa, streekcabaret en Sinterklaas…16 november 2018 Andy en Melissa, streekcabaret en Sinterklaas… De evenementenkalender vermeld voor deze avond allereerst een zogenoemde 'Diva-bingo' in buurthuis Villa'70 op 't Gijmink. Vanavond is ook de show van oud-profvoetballer Andy van der […]
  • Maak kennis met hockey15 mei 2012 Maak kennis met hockey Kinderen van 4, 5 en 6 jaar kunnen komende zaterdag kennismaken met de hockeysport. Er wordt bij GMHC getraind onder leiding van enthousiaste trainers. De sticks worden geregeld. Kinderen […]