Goor hekelt verkeerssituatie nog steeds

We zijn weer een paar maanden verder en de gewenning zou er moeten zijn maar de Goorse bevolking heeft nog steeds tabak van de nieuwe verkeersmaatregelen in het Twentse Haagje. Een poll op deze site wijst uit dat maar liefst de helft van de stemmers zegt het nieuwe verkeerscirculatieplan verschrikkelijk te vinden en er nooit aan te kunnnen wennen. Een kwart van de respondenten is er wel aan gewend maar nog steeds niet enthousiast. 10% ziet wel voordelen maar heeft het nog niet helemaal in het systeem zitten, terwijl 15% er wel tevreden mee is en zegt dat alle maatregelen en werkzaamheden uiteindelijk goed zijn geweest voor Goor.

bordvankhhstraat

Gerelateerde berichten

  • Gratis cursus omgaan met dementie27 februari 2017 Gratis cursus omgaan met dementie Welzijnsorganisatie Salut organiseert een cursus van zes avonden voor mantelzorgers die mensen met dementie begeleiden. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de […]
  • Smartphone-avond in De Ark17 mei 2019 Smartphone-avond in De Ark In De Ark wordt donderdagavond 23 mei een thema-avond gehouden in De Ark. Het thema zal zijn: Smartphone, de kansen en valkuilen van social media. Spreker Daniel Koffeman zal praten over […]
  • Regge weer terug in Goors centrum29 mei 2009 Regge weer terug in Goors centrum De Regge zal in Goor een groot deel van haar oude rivierarmen terugkrijgen. Dat is de strekking van de intentieverklaring voor de herinrichting van de Regge tussen de gemeente en het […]
  • Sleutelbos gevonden in de Kievitstraat15 augustus 2014 Sleutelbos gevonden in de Kievitstraat In de Kievitstraat, ter hoogte van de Leeuwerikstraat, is een sleutelbos gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.
  • jb_ellen_groothuis5012 december 2012 Ellen Groothuis ziet vandaag Sarah Vandaag viert Ellen Groothuis haar 50e verjaardag. Hierbij willen alle bewoners uit de Smientstraat Ellen van harte feliciteren en een fijne verjaardag toewensen.