Ook Reggehof zoekt vrijwilligers

Na de oproep voor vrijwilligers gisteren van de Goorse brandweer is het vandaag de beurt aan De Reggehof. Het Goorse Verenigings- en Evenementencentrum organiseert vanavond vanaf 19.00 uur een inloopactiviteit voor berlangstellenden. De nieuwbakken directeur Ruut te Velthuis zegt medewerkers van allerlei pluimage te kunnen gebruiken. “Van horeca tot techniek en van kantoorwerk tot allerlei andere klusjes en werkzaamheden. Ook het filmhuis kan nieuwe mensen gebruiken. Wees dus welkom”. De huidige leiding- en medewerkers van De Reggehof zijn vanavond de hele avond aanwezig.

reggehofvol

Gerelateerde berichten

  • Muziek van A tot Z in sportief weekend22 april 2016 Muziek van A tot Z in sportief weekend Na zijn heldenverering in Litouwen staat Carl Wittrock dit weekend weer op de eigen vertrouwde bühne. De Goorse maestro is vanavond de dirigent van Gospelkoor Mozaïek en het Twents Jeugd […]
  • Kloots doet ondanks ziekte goede zaken8 augustus 2016 Kloots doet ondanks ziekte goede zaken Cliff Kloots kan vandaag alsnog met genoegen terugkijken op het raceweekend op het circuit van Hockeneheim. De Goorse coureur, die meedraait in de top om NK Supercup 1000, heeft de druk op […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH7 oktober 2015 Hofteam klopt derde divisionist PH "Een prima generale" zo sprak trainer René ten Zende van het Hofteam na de puike 3-1 zege woensdagavond met het Hofteam tegen PH C1 dat uitkomt in de landelijke derde divisie. Bij rust was […]
  • Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor16 juni 2015 Bingoballen rollen weer op ’t Doesgoor Wijkvoorziening ‘t Doesgoor organiseert donderdagmiddag weer haar maandelijkse bingo voor senioren. Vanaf 14.00 uur zullen de ballen weer vallen in de kantine van sv Hector aan de […]
  • ‘Het is wel een griezelige gedachte’24 juli 2016 ‘Het is wel een griezelige gedachte’ Een dag na het gaslek in de Laarstraat zijn de buurtbewoners weer enigszins bekomen van de schrik. Maar was er vannacht wel degelijk wat angst. "De stoeptegels kwamen omhoog, dus het was […]