Fraaie impressie Goor 38 jaar geleden

Een zoektocht op het wereldwijde web levert soms waardevolle lokale vondsten op. Zo is op Youtube door Teoman Balci een hele fraaie impressie van Goor geplaatst die in het jaar 1976 gemaakt is. De bijna negen minuten durende film met voice over en achtergrondmuziek geeft een prachtig beeld van het Twentse Haagje in die periode en toont tegelijk aan dat er in de afgelopen decennia veel is veranderd. Natuurlijk zijn we benieuwd naar de naam van de maker zodat ook de credits met terugwerkende kracht kunnen worden gemeld. Wie meer weet kan mailen met de redactie. Wie de film wil zien, klik op lees meer hieronder.

goor1976

Gerelateerde berichten

  • alzheimercafe7 juli 2012 Alzheimercafé bij de Bebsel Komende dinsdag is er weer een Alzheimercafé bij café de Bebsel in Goor. Vanaf 19.00 uur mensen met dementie en/of hun partners, familie, vrienden en mantelzorgers van harte welkom. De […]
  • Man vindt meer dan 1000 euro26 oktober 2010 Man vindt meer dan 1000 euro Een man heeft gisteren in Goor een groot geldbedrag gevonden. Volgens een woordvoerster van de politie Twente gaat het om meer dan duizend euro. De eigenaar van het bedrag heeft zich […]
  • Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert29 maart 2016 Judo-goud voor Lisa en Kevin Tuitert Broer en zus op het hoogste schavot. Voor de judoka’s Lisa en Kevin Tuitert was het een geslaagd Paasweekend. Tijdens het jaarlijkse prestigieuze evenement in Gramsbergen maakten zij de […]
  • Kindvriendelijk Goor ondersteunt schaatsende kinderen op Kevelhammerhoek13 februari 2021 Kindvriendelijk Goor ondersteunt schaatsende kinderen op Kevelhammerhoek Een aantal vrijwilligers van de Stichting Kindvriendelijk Goor gaat het vandaag voor kinderen gezellig maken op de Kevelhammerhoek. Daar wordt sinds gisteren volop geschaatst en de […]
  • toertochttwente8 februari 2013 Fietstocht4Energy in Goor De Toerclub Goor organiseert in samenwerking met Yalp een fietstocht voor het goede doel Join4Energy. Op zondag 21 april zullen maximaal 200 renners in groepen van maximaal veertien […]