Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney

Martijn Kiel en Ramona Jager zijn sinds kort de trotse ouders van zoon Rodney. De buren hebben gezorgd voor een warm welkom en wensen dat Rodney maar voorspoedig mag opgroeien in de buurt. Ook zijn er voor de kersverse ouders namens de buurtbewoners de hartelijke felicitaties.

jb rodneyjager

Gerelateerde berichten

  • Innovatie windmolen in het buitengebied4 oktober 2018 Innovatie windmolen in het buitengebied Er was veel protest tegen de komst van windmolens in het buitengebied van Goor en dat leidde ertoe dat initiatieven daartoe allemaal sneuvelden. Toch is er gisteren een windmolen geplaatst […]
  • Schreuder in EK-finale9 augustus 2010 Schreuder in EK-finale Hinkelien Schreuder heeft zich op het EK zwemmen in Boedapest geplaatst voor de finale op de 50 meter vlinderslag. Ze zwom vanmiddag in Boedapest met 26,36 de vijfde tijd. De Goorse kwam […]
  • Vogelvanger aangehouden aan Holtdijkdwarsweg13 januari 2011 Vogelvanger aangehouden aan Holtdijkdwarsweg Een 65-jarige man uit Goor is woensdag aangehouden omdat hij al een week bezig was met het vangen van wilde vogels. De politie kreeg een melding dat een man twee vogelvangkooien had […]
  • Zang, muziek en dans bij open dag muziekschool30 mei 2015 Zang, muziek en dans bij open dag muziekschool Het was een prettige kakofonie deze middag in de lokalen en gangen in en om De Reggehof. De Muziekschool Hof van Twente hield een open dag, waar tientallen jonge muzikanten in spé konden […]
  • Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…11 oktober 2019 Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors… De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het […]