Kinderen gratis met de trein

Er kan vanaf morgen een hele maand gratis gereisd worden met de trein van en naar Goor. Vervoerder Syntus heeft zich aangesloten bij een actie waar met andere aanbieders in Overijssel, Gelderland en Flevoland. Waar in andere gebieden ook gratis busvervoer wordt aangeboden is dat vanuit Goor en de rest van Twente niet het geval. De actie is bedoeld om het openbaar vervoer onder kinderen te stimuleren. De actie loopt van 1- tot en met 30 september en iedere volwassen en betalende Gorenaar kan op één ticket drie kinderen tot elf jaar meenemen. De plaatsbewijzen zijn te bestellen via deze link.

Station02

Gerelateerde berichten

  • Goorse waterpoloërs op dreef bij De Hof14 oktober 2015 Goorse waterpoloërs op dreef bij De Hof De waterpoloafdeling van ZPC De Hof herbergt een aantal grote Goors talenten die ook in de afgelopen competitieronde hun kunnen op landelijk niveau toonden. Zo scoorde Timber Heitink maar […]
  • martintieman1 december 2012 Tieman verwerft rechten Rams23 Een carriéreswitch met verrassende uitkomst. Voormalig drukker Martin Tieman (foto) is tegenwoordig importeur van kledinglijn Rams23. De Gorenaar is dé importeur en rechtenhouder in […]
  • Petra Staijen ook bij club van vijftig20 mei 2014 Petra Staijen ook bij club van vijftig Wie door de Molenstraat rijdt kan het niet ontgaan, daar is wat te vieren. Petra Staijen ziet Sarah vandaag, dat mag van de familie en vrienden niet onopgemerkt voorbij gaan. Een scala aan […]
  • Zaalvoetbaltoernooi SV Goor14 november 2017 Zaalvoetbaltoernooi SV Goor In de kerstvakantie, op donderdag 28 december, organiseert de supportersvereniging van FC Twente uit Goor weer een zaalvoetbaltoernooi voor de Goorse jeugd van 12 tot en met 15 jaar. Het […]
  • Hofbloazers zoeken nieuwe muzikanten17 april 2022 Hofbloazers zoeken nieuwe muzikanten De Goorse Hofbloazers zijn op zoek naar enthousiaste trombonisten en andere muzikanten. Het dweilorkest repeteert eens in de twee weken in Goor. "De muzikant die van een bak gezelligheid […]