Extra bridge-middag Niet Kwetsbaar

De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar start vanaf 25 september wekelijks een extra mogelijkheid tot bridgen. In georganiseerd verband kunt u dan aan tafel schuiven op de donderdagmiddag. Deze club staat voor leden en liefhebbers die slechts af en toe wensen deel te nemen aan de wedstrijden die er worden georganiseerd onder leiding van het gediplomeerde kader van Niet Kwetsbaar. Volgens wedstrijdleider De Groot is hier veel behoefte aan. “Er zijn zoveel bridgers die graag in de middaguren spelen, of niet altijd gebonden willen zijn aan strakke wedstrijdschema’s. En niet te vergeten de zogenaamde thuisbridgers die weleens willen zien hoe dat gaat binnen zo’n vrije inloopclub.” Voor meer info kunt u contact opnemen via betsiecent@nullziggo.nl of f.degroot@nullhome.nl /06 – 1981 6565.

bridge

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek TV met aandacht voor Apollo13 augustus 2015 Hofstreek TV met aandacht voor Apollo De televisievrijwilligers van Hofstreek hebben weer een uitzending in elkaar gezet. Vanaf 10.00 uur passeren zondag een aantal gebeurtenissen uit de Hof van Twente weer de revue. Zo is er […]
  • Twaalf winnaars bij wedstrijd Thuisin (Adv)12 juni 2014 Twaalf winnaars bij wedstrijd Thuisin (Adv) Rondom de opening van de nieuwe Thuisin-winkel van Patrick en Mariëlle Leferink aan de Schoolstraat in Goor zijn een aantal acties georganiseerd, waaronder een Moodboardwedstijd. Afgelopen […]
  • Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe30 november 2016 Voetbal op kunstgras gaat gewoon door, ook bij Twenthe Voetbalvereniging Twenthe ziet nog geen reden het voetballen op kunstgras te verbieden. De gemeente en de club zeggen hoe dan ook eerst de uitslag van het onderzoek van het RIVM af te […]
  • Twenthe ten onder in Glanerbrug28 maart 2010 Twenthe ten onder in Glanerbrug VV Twenthe lijkt promotie naar de eerste klasse te kunnen vergeten. De Tricolores gingen met 3-2 onderuit bij laagvlieger Avanti Wilskracht en zagen daardoor het gat met plek drie vergroot […]
  • Twenthe onderuit na rode kaart Vehof30 september 2012 Twenthe onderuit na rode kaart Vehof Twenthe heeft vanmiddag voor de tweede maal op rij verloren in de derde klasse A. De Tricolores moesten op het eigen 't Piepwillem hun meerdere erkennen in De Tubanters, dat de eerste zege […]