De optocht van 1977…

Een mooie tip van Gerrit en Rikie van der Haar. Zij stuurden een link van de site van een fervente verzamelaar van historische filmbeelden uit het Twentse. Daarop is ook een unieke film te vinden van de Goorse Schoolfeestoptocht van 1977. Het is twee jaar na het 100-jarig Schoolfeest en Goor dendert door al is de regen, evenals de allerlaatste editie, ook daar een spelbreker, is te zien. De film is te vinden via www.robsarchief.nl onder het kopje Twente. Goorsnieuws duikt vaker het verleden in en vraagt om meer waardevolle historische foto’s en films. In samenwerking met De stichting Historich Goor zal straks ook via Facebook regelmatig oud-Goors materiaal worden getoond.

optocht1977

Gerelateerde berichten

  • 11 april 2013 Tjomme test hindernissen Zwarte Cross Kindvriendelijk Goor en aannemersbedrijf Haafkes zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de mini-uitvoering van de Zwarte Cross op Koninginnedag. Tjomme mocht enkele hindernissen, die […]
  • Goor ziet (nog) niets in winkelpassage 9 december 2014 Goor ziet (nog) niets in winkelpassage Het plan van Goor Collectief-voorzitter Roel Jochems om winkels de ruimte te bieden op de begane grond van het gemeentehuis en het politiebureau kan nog niet op veel steun rekenen. Dat […]
  • Peiling Stadsraad: Spoorwegovergangen open houden8 juni 2020 Peiling Stadsraad: Spoorwegovergangen open houden De spoorwegovergangen op de IJsbaanweg en Heijinksweg moeten toegankelijk blijven voor fietsers en voetgangers. Dat is één van de uitkomsten van de eerste digitale peiling bij het […]
  • Black Friday bij De Reggehof25 november 2019 Black Friday bij De Reggehof Komende vrijdag 29 november is het Black Friday en dat betekent dat er bij diverse Goorse winkeliers geshopt kan worden met hoge kortingen. Ook De Reggehof doet in dat kader een duit in […]
  • Goorse betrokkenen reageren op nasleep informatieavond10 februari 2015 Goorse betrokkenen reageren op nasleep informatieavond De nasleep van de veelbesproken informatieavond in het gemeentehuis over de vluchtelingen in Huize Scherpenzeel houdt de gemoederen flink bezig. Zo reageren de PvdA Hof van Twente en de […]