WERELDRECORD VOOR SCHREUDER

Hinkelien Schreuder heeft zondag vriend en vijand verrast door het wereldrecord op de 100 meter wisselslag te verbeteren. De Goorse zwemster, die de laatste weken al top acteert, won in Berlijn van haar grote concurrente Zhao Jing uit China. Schreuder klokte aan in 57,74 en haalde daarmee een seconde van haar persoonlijke record. “Verbazingwekkend, tot aan 75 meter lag ik voor, het ging echt geweldig en toen dacht ik gaan. Fantastisch dat het gelukt is.” Het is het eerste individuele wereldrecord voor de 25-jarige Goorse.

Gerelateerde berichten

  • Fietsendief actief in Goor?19 juni 2011 Fietsendief actief in Goor? Het Goorse centrum lijkt niet de meest veilige plek om een fiets te parkeren. Nadat Jesper Exterkate vrijdag het slachtoffer werd van een 'fietsendief', was Niek Haafkes zaterdagnacht de […]
  • GFC E1 naar 1e klasse30 november 2014 GFC E1 naar 1e klasse Door een 1-2 overwinning op de directe concurrent DEC is GFC E1 zaterdagmorgen in Diepenheim kampioen geworden in de 2e klasse. In de absolute slotfase tekende Morris Storm voor de […]
  • Goedgezinde weergoden dragen bij aan geslaagd middagprogramma Koningsdag27 april 2017 Goedgezinde weergoden dragen bij aan geslaagd middagprogramma Koningsdag De voorspelde regen bleef vanmiddag gelukkig uit, al zorgde het kille voorjaarsweer voor een grauw randje. Dit weerhield de Goorse jeugd er niet van om kleur te geven aan Koningsdag. Na […]
  • Beelden van Apollo’s Taptoe22 september 2014 Beelden van Apollo’s Taptoe Er zijn amateurbeelden gemaakt van de jubileumtaptoe van muziekvereniging Apollo afgelopen zaterdag. Gorenaar Remco op den Dries heeft een film gemaakt met daarop de marcherende drum- en […]
  • Heidy Oolbekkink 50 jaar31 augustus 2011 Heidy Oolbekkink 50 jaar Eindelijk mag Heidy Oolbekkink zich ook bij de club van 50-jarigen voegen. Gisteravond werd haar, te kleine, tuintje al versierd met vele spandoeken en Sara’s. Ook langs deze weg willen […]