Sim Design maakt toch doorstart in Goor

Sieradenwinkel Sim Design gaat toch door met een winkel in Goor. Het bedrijf van Dinant en Desiree Klumpers huurt het pand waar eerder de dierenwinkel van van der Veen huisde. De eigenaresse van Sim Design maakte vandaag het nieuws bekend via Facebook. Een dag na het Goorse School- en Volksfeest maakte ze via hetzelfde kanaal bekend dat de winkel in Goor zou sluiten en dat alleen de sieradenlijn Senta la Vita zou worden voortgezet. Nu, twee maanden later, is er dus toch een doorstart in een groter pand waarin voorin de winkel wordt gevestigd en achterin de sieradenlijn. Wanneer de winkel opengaat is nog niet bekend. De doorstart is in ieder geval een opsteker voor het Goorse stadshart dat veel klappen te verwerken kreeg, maar in de afgelopen week twee winkelpanden opnieuw bevolkt zag worden. Naast Sim Design start Lijstenmakerij De Schöppe in de voormalige kapsalon in De Smederij.

pandvanderveen

Gerelateerde berichten

  • Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor22 mei 2019 Politie controleert fel op snelheid net buiten Goor Dat het accent bij tijd en wijle op het controleren van snelheid ligt bij de politie is zeker in de afgelopen week wel duidelijk geworden. Daar waar de N347 (Goor-Rijssen) regelmatig […]
  • Ladies Nights-serie bij De Reggehof7 februari 2014 Ladies Nights-serie bij De Reggehof In De Reggehof vinden vanaf woensdag een reeks Ladies Nights plaats. Een all-inclusive avondje uit voor dames van alle leeftijden. Elke maand een ander thema, met verschillende workshops […]
  • Najaarstitel voor VV Twenthe F630 november 2009 Najaarstitel voor VV Twenthe F6 De voetballertjes van VV Twenthe F6 hebben ongeslagen het kampioenschap binnen gehaald. Het team bestaande uit Tolga Alptekin, Luuk Freriksen, Milan Elfers, Stijn van Straaten, Dani […]
  • Puntendeling Hector tegen TVO12 oktober 2014 Puntendeling Hector tegen TVO Een uiteindelijk verdiende uitslag al kwam die voor de thuisploeg wat ongelukkig tot stand. Hector speelde vandaag in eigen huis met 2-2 gelijk tegen TVO in een wedstrijd met diverse […]
  • hondenpoepposthuisstraat13 maart 2013 Ook Posthuisstraat in actie tegen hondenpoep Goorse bewoners lijken helemaal klaar te zijn met hondenpoep in hun straat. Ook in de Posthuisstraat voeren de buren actie tegen de uitwerpselen van honden in de platsoenen en speeltuinen. […]