Poes logeert in de Dr. Schaepmanstraat

Er logeert al een aantal dagen een poes aan de Dr. Schaepmanstraat. De poes draagt een bandje met daaraan een belletje. Het dier is erg aanhankelijk. De eigenaar kan zich melden aan de Dr. Schaepmanstraat 53.

logeerpoes

Gerelateerde berichten

  • Poes Pippa weggelopen (update)6 maart 2012 Poes Pippa weggelopen (update) Vanuit de Goorse Merelstraat is dinsdagmiddag poes Pippa. Het beestje zou daar bij een kennis gaan logeren. Ze draagt een vrij grote blauwe label met een adres uit de Dr. Schaepmanstraat […]
  • Sleutel gevonden op Scherpenzeelseweg7 september 2014 Sleutel gevonden op Scherpenzeelseweg AndrĂ© Schreurs heeft vandaag een sleutel gevonden op de hoek van de Coornhertstraat met de Scherpenzeelseweg. Aan de sleutelbos zit onder meer een hartje. De eigenaar kan contact opnemen […]
  • 9 januari 2013 Konijn gevonden op de Herikerberg Twee wandelaars hebben woensdagmorgen een konijn gevonden op de Herikerberg. Ze hebben de voedster (een vrouwtjeskonijn) naar Dier Medisch Centrum Hof van Twente gebracht. Het konijn is […]
  • Gevonden kater in de tuin van Miriam1 mei 2013 Gevonden kater in de tuin van Miriam Miriam van Ruiten heeft al een aantal dagen een kater in haar tuin lopen. Ze is echter niet het baasje van het huisdier en wil weten wie deze kater mist. Reactie kan naar […]
  • Marit 12,5 jaar achter de toonbank1 september 2014 Marit 12,5 jaar achter de toonbank Marit Zomer heeft een bijzondere week achter de rug. Het was afgelopen vrijdag precies 12,5 jaar geleden dat ze begon te werken bij een dierenspeciaalzaak aan de Grotestraat in Goor. De […]