Rikkert overweegt te stoppen in gemeenteraad

Erik Rikkert stopt wellicht als raadslid in de gemeente Hof van Twente. De Goorse politicus van het CDA is benoemd tot algemeen directeur van het St. Jans Gasthuis in Weert en weet niet of hij zijn nieuwe functie kan combineren met zijn werk als gemeenteraadslid. “Ik ben nog niet in de gelegenheid geweest om dit in de fractie en met het bestuur te bespreken”, laat Rikkert weten. “Dit verwacht ik de komende weken te gaan doen en dan een besluit te nemen.” Rikkert begint op 1 januari 2015 als algemeen directeur.

rikkert

Gerelateerde berichten

  • Revue, bridge en klassieke muziek19 maart 2010 Revue, bridge en klassieke muziek Naast de Hofrevue die vanavond en morgenavond wordt vertoond in de Reggehof is er ook een bridgegala voor het goede doel bij De Bebsel. Daar vliegen de kaarten vanavond over tafel voor de […]
  • Mart Hakkert ziet halve Abraham24 juli 2017 Mart Hakkert ziet halve Abraham Feest in huize Hakkert. Mart is 25 jaar en zag dit weekend een halve abraham. Namens zijn vriendengroep wordt het voormalige Hoftalent ook nog via deze weg gefeliciteerd! Mart proficiat.... 
  • Nici 25 jaar!18 juni 2010 Nici 25 jaar! De vrienden van Nicole Wolbert willen het feit dat hun vriendin 25 wordt niet zomaar voorbij laten gaan, vandaar de felicitaties via deze weg. Met schoolfeest denk ik altijd met de […]
  • André Overbosch ziet Abraham10 december 2011 André Overbosch ziet Abraham André Overbosch hoort er sinds vandaag ook bij, de club van 50. De voormalig tambour-maître van het Goorse Apollo viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Naast zijn liefde voor muziek houdt […]
  • Waterschappen op zoek naar waterwinningslocaties22 juni 2014 Waterschappen op zoek naar waterwinningslocaties Natuur en Milieu Overijssel vraagt inwoners van Goor om mee te praten over een nieuwe locatie voor de drinkwatervoorziening. Voor het einde van 2014 moeten de provincies Overijssel en […]