Mien ziet halve Sarah

Van de vriendengroep is Lamina de ‘Benjamin’, maar ook zij heeft dan nu eindelijk de leeftijd van 25 bereikt. Lamina, die veelal door het leven gaat als Mien heeft ook nog eens het voorrecht om volgend jaar met haar geliefde in het huwelijksbootje te stappen. Haar 26ste levensjaar gaat er dus een worden om niet snel te vergeten, daarom van harte gefeliciteerd! Namens de kameradengroep, zusje, zwager en je moeder.

Gerelateerde berichten

  • Schouten Europe neemt Nijland Food over29 december 2021 Schouten Europe neemt Nijland Food over Schouten Europe gaat het failliete Nijland Food overnemen, zo meldt TC/Tubantia. Het bedrijf uit het Brabantse Giessen gaat in Goor alleen nog vegetarische producten maken en stopt met de […]
  • dien10020 april 2012 Dien Geelen-Dreijerink in club van 100 Dien Geelen-Dreijerink heeft vandaag de grens van 100 gepasseerd. Burgemeester Goudt kwam vanmorgen bij haar op de koffie. Dien woonde lange tijd aan de Lindelaan, maar heeft inmiddels […]
  • AV Goor start met nieuwe loopclinics27 maart 2014 AV Goor start met nieuwe loopclinics Atletiekvereniging Goor organiseert vanaf volgende week weer een nieuwe loopclinic. De reeks trainingen worden gehouden in samenwerking met Fitclub Van Wijnen. De clinic duurt tot de […]
  • plantjesactie17 april 2013 Plantjesactie handbalvereniging Dynamiek Handbalvereniging Dynamiek houdt komende zaterdag haar jaarlijkse plantjesactie. Het is voor de vijfde keer dat de Goorse vereniging langs de deuren gaat om de voorjaarsbloeiers van […]
  • Twenthe knalt De Esch uit de Tukker Cup6 maart 2018 Twenthe knalt De Esch uit de Tukker Cup Twenthe had vanavond thuis het geluk aan zijn zijde, het won met 3-1 het thuisduel tegen de De Esch. Te winnen was een ticket voor de halve finale van de Tukker Cup. Met name in de […]