Apollo telt af richting Taptoe

apollotaptoe
De spanning neemt toe, het aftellen is begonnen voor de leden van Apollo. Het Goorse muziekkorps maakt zich in het kader van haar 95ste verjaardag op voor een grootse Taptoe. Op het complex van vv Twenthe verzorgen zaterdagavond in totaal vijf korpsen de muzikale show. Naast Apollo zijn Marchingband EVC uit Enschede, de Gelreband uit Dieren, Jubal uit Zwolle en Oranje uit IJsselmuiden te gast in Goor. Laatstgenoemde won vorig jaar nog een prestigieuze prijs. Op het complex van Twenthe worden tribunes gebouwd om vanaf 20.00 uur in perfecte staat het spektakel te aanschouwen. De voorverkoop is inmiddels gestart bij Primera, Bruna, Juwelier Boonk en Hoek Servicestation. Vijf jaar geleden hield Apollo al eens een succesvolle Taptoe op de Schoolfeestweide (foto).

Gerelateerde berichten

  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]
  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe18 september 2019 Toporkesten door grote delen van Goor voor Taptoe De vijf toporkesten die komende zaterdag meedoen aan de Jubileum-Taptoe van Apollo zullen voorafgaand aan het spektakel op het Schoolfeestplein ook diverse straten van Goor bezoeken […]
  • The Sound of music in sprookjesachtige omgeving14 juni 2015 The Sound of music in sprookjesachtige omgeving Een prachtig gezicht in de mooie tuinen van kasteel Warmelo te Diepenheim. De drumfanfare van Apollo gaf daar vanmiddag een show weg tijdens het evenement 'Muzikaal onthaal'. De Goorse […]
  • Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe11 september 2019 Nog één keer terrassen op straat in aanloop Taptoe Volgende week zaterdag, 21 september, is er nog één keer een zogenoemde 'terrassen op straat-dag' in het Goorse centrum. Dit in aanloop naar de Taptoe ter ere van het 100-jarig bestaan […]