Goorse Thijs naast Koninklijke koets

Een bijzondere dag voor de Goorse hoefsmid Thijs Reef. Hij is uitverkoren om vandaag mee te lopen in de Koninklijke stoet in het kader van Prinsjesdag. Hij vergezelt de koetsen en paarden tijdens de rondgang door Den Haag. Reef loopt naast de zogenoemde tweede koets, vlak achter de Gouden koets met het Koninklijk paar. In het voertuig dat door Thijs Reef wordt begeleid, zit de rest van de Koninklijke familie. Dat Reef deze speciale opdracht mag uitvoeren, is vanwege zijn connecties met het Koningshuis. Hij beslaat als hoefsmid met enige regelmaat de paarden in de Koninklijke stallen en had gisteren een generale repetitie voor het gebeuren van vandaag.

Thijsreef

Gerelateerde berichten

  • Reef schenkt hout aan Hofvogels3 mei 2021 Reef schenkt hout aan Hofvogels Herbert en Roy Reef van houthandel RTT uit Goor gaan de Stichting Hofvogels de komende jaren steunen door het gratis beschikbaar stellen van hout voor de bouw van de vele soorten […]
  • Herbert Reef erelid Schoolfeest26 maart 2019 Herbert Reef erelid Schoolfeest Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote […]
  • Metamorfose bij Herfstzon30 augustus 2018 Metamorfose bij Herfstzon Woon-zorgcentrum Herfstzon, midden in Goor heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Zo zijn de keukens en huiskamers allemaal onder handen genomen en zijn het nu gezellige […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)20 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (12) - Een schitterend filmpje gemaakt door filmmaker Stephan Kuipers doet de Goorse harten sneller kloppen in aanloop naar het Feest der Feesten. Vier jaar geleden was het Koningspaar op […]
  • Nachtvissers mogelijk weer welkom bij Heeckerenvijver5 augustus 2016 Nachtvissers mogelijk weer welkom bij Heeckerenvijver Er is een gerede kans dat er 's nachts toch weer gevist mag worden aan de Heeckeren-vijver. Burgemeester Nauta stelde half juni een verbod in op het nachtelijk hengelen in de […]