Toen de villa’s er nog niet stonden

Ook op de nieuwe site duiken we geregeld in de koffer met oude foto’s. Vandaag een prachtige prent van Erna Aalbers. Haar opa en oma zijn druk aan het werk op het land aan de Deldensestraat. Op deze plek staat nu een aantal villa’s. Toentertijd werd er nog hard gewerkt op de plek tegenover Erve Roelofsen. Het is in ieder geval een prachtig feeëriek beeld van ’t Twentse Haagje uit de vorige eeuw. Hebt u ook nog klassieke prenten, mail deze dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl  oma opa

Gerelateerde berichten

  • Actie Goor Collectief in raadszaal19 oktober 2010 Actie Goor Collectief in raadszaal Goor Collectief zal zich vanavond laten zien en horen in de raadszaal van het gemeentehuis. Aanleiding is de onduidelijkheid over de toegezegde 500.000 euro voor het opknappen van het […]
  • Van der Heide haalt prijzen op in Delden15 september 2019 Van der Heide haalt prijzen op in Delden Michel van der Heide heeft zondag de winst gepakt in de mannen 40+ categorie van de Twickelloop in Delden. De Goorse atleet, die onlangs verhuisde naar Hengelo, wist de vijf kilometer in […]
  • Rembrandt in Historisch Museum6 februari 2019 Rembrandt in Historisch Museum In het kader van het Rembrandtjaar wordt er in het Goors Historisch Museum een mini-expositie gehouden met schilderijen van de Goorse amateurkunstschilder Henk Jalink. Hij maakte in de […]
  • Fietssleutel gevonden Lintelerweg18 mei 2017 Fietssleutel gevonden Lintelerweg In de Lintelerweg, nabij de Deldensestraat, is een fietssleutel met sleutelhanger gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-12230514.
  • TVO – vv Twenthe afgelast14 december 2014 TVO – vv Twenthe afgelast Het duel dat vv Twenthe vanmiddag zou spelen in Beckum tegen TVO is afgelast. De velden in het kerkdorp bij Hengelo zijn volgens de consul door het slechte weer van de afgelopen dagen […]