Toen de villa’s er nog niet stonden

Ook op de nieuwe site duiken we geregeld in de koffer met oude foto’s. Vandaag een prachtige prent van Erna Aalbers. Haar opa en oma zijn druk aan het werk op het land aan de Deldensestraat. Op deze plek staat nu een aantal villa’s. Toentertijd werd er nog hard gewerkt op de plek tegenover Erve Roelofsen. Het is in ieder geval een prachtig feeëriek beeld van ’t Twentse Haagje uit de vorige eeuw. Hebt u ook nog klassieke prenten, mail deze dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl  oma opa

Gerelateerde berichten

  • Gemeentelijke belastingen nu ook via MijnOverheid4 februari 2019 Gemeentelijke belastingen nu ook via MijnOverheid Gemeente Hof van Twente heeft een start gemaakt met het digitaal versturen van berichten naar de berichtenbox van MijnOverheid.nl. Vanaf januari 2019 worden de aanslagen gemeentelijke […]
  • Aftrap grootschalige wegwerkzaamheden in Molenstraat7 maart 2013 Aftrap grootschalige wegwerkzaamheden in Molenstraat De gemeente start volgende week met de uitbreiding van de 30 km-zone in en rondom het centrum van Goor. Het werk bestaat uit het opnieuw inrichten en asfalteren van de Molenstraat en het […]
  • Goorse clubs dit weekeinde niet in actie24 januari 2019 Goorse clubs dit weekeinde niet in actie De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector komen dit weekeinde niet in actie. De KNVB heeft alle wedstrijden van de amateurclubs in het district Oost vanwege het winterse weer […]
  • Weer Glazen Huis in Goor17 november 2011 Weer Glazen Huis in Goor Er komt opnieuw een Glazen Huis in Goor. Tijdens het nieuwe stadshartspektakel 'Winters genieten' (10,11,12 dec.) zal vanaf de start van de Paardenmarkt vanuit een doorzichtige voorziening […]
  • Ook een streep door Ronde van Twente25 april 2021 Ook een streep door Ronde van Twente Er was een streep getrokken door de Ronde van Overijssel nu is ook de Ronde van Twente geschrapt. Beide wielerkoersen trekken door het buitengebied van Goor, maar de organisatie van der […]