Hector D1 ongeslagen kampioen

Hector D1 greep vandaag overtuigend het kampioenschap in de vierde klasse. In de voorlaatste speelronde van de najaarscompetitie wonnen de groen-witten in Rijssen met maar liefst 0-5 van naaste concurrent Excelsior’31. Door deze zege werd Hector ongeslagen kampioen en is de laatste wedstrijd van het seizoen (volgende week uit tegen Juliana) alleen nog voor de statistieken van belang. Het team werd na afloop gehuldigd in het jeugdhonk van Hector, waar de kampioenen werden toegesproken door de kersverse jeugdvoorzitter Jan Schut. Ook vorig seizoen werd het D1 team van Hector kampioen. Door het veroveren van de titel komt de ploeg na de winterstop in een hogere klasse uit.

Gerelateerde berichten

  • Dames zijn zestig kilo kwijt9 januari 2011 Dames zijn zestig kilo kwijt Een groep dames is in twaalf weken tijd bijna zestig kilo kwijtgeraakt. De Goorse vrouwen, die onder begeleiding van een voedingscoach en een sportinstructrice aan de slag gingen, verloren […]
  • katkerkstraat28 december 2011 Update: Katje vermist in Kerkstraat De familie Slomp heeft dinsdagavond een jong katje gevonden in de Kerkstraat. Het dier heeft een zwart-witte vacht en ziet er nog erg jong uit. Het katje is aan komen lopen ter hoogte van […]
  • Zakelijk vloggen voor ZZP-ers25 februari 2019 Zakelijk vloggen voor ZZP-ers Wie als ZZP’er aan de slag is in Goor en omgeving kan komende donderdag terecht bij Boekwerk boven de bibliotheek in Goor voor een cursus 'zakelijk vloggen' Kelvin Vehof geeft dan tips […]
  • Scholten in dagelijks bestuur P1021 juni 2018 Scholten in dagelijks bestuur P10 Wethouder Harry Scholten is gisteren verkozen tot lid van het Dagelijks Bestuur van de P10. Dat gebeurde tijdens de zomersessie waarbij alle zeventien P10-gemeenten aanwezig waren. De P10 […]
  • Wees welkom bij extra koopzondag16 september 2011 Wees welkom bij extra koopzondag De winkeliers organiseren dit weekeinde een speciale koopzondag in het Goorse centrum. Onder de titel 'Welkom in Goor' willen de ondernemers laten zien dat Goor wel degelijk een rijke […]