Jumbo in actie tegen melkpoederdiefstal

Een actie tegen een opmerkelijke roofreeks: bij de Jumbo is de melkpoeder van Nutrilon namelijk alleen nog te krijgen via de informatiebalie. In het winkelschap blijkt de babyvoeding niet meer veilig voor dieven. Met name bij veel buitenlanders. Sinds een de babymelkschandalen in China is de poeder van Nutrilon enorm populair. “Het is een stukje goud momenteel”, zegt supermarkteigenaar Tijn Leusink tegenover RTV Oost. In eerste instantie vroegen opkopers aan Leusink of hij voor hen de babyvoeding in grote hoeveelheden wilde bestellen. Daar ging de ondernemer niet op in. Dat mocht hij ook niet van het hoofdkantoor van Jumbo, vertelt de supermarkteigenaar. Daarna kwamen handelaren bij hem in de winkels om alle Nutrilon in één keer uit de schappen te halen en op te kopen. Nadat hij daar een restrictie op zette van maximaal twee pakken per klant, werd het roofgoed voor dievenbendes, zag Leusink. Na een flink aantal diefstallen, besloot hij het ‘babygoud’ achter de informatiebalie te leggen. Volgens eigen zeggen moesten de klanten er wel even aan wennen, maar nu blijken ze blij te zijn dat er in elk geval Nutrilon is.

Nutrilon

Gerelateerde berichten

  • Ook Jacques Vleemink schittert in de Gelredome…19 december 2017 Ook Jacques Vleemink schittert in de Gelredome… The Music Show Scotland, komende zaterdag in de Arnhemse Gelredome, kent een behoorlijke Goorse tint. Naast de deelname van het Goorse kinderkoor de Peepeetjes is er in het orkest ook een […]
  • “Nooit zwichten voor terreur…”8 januari 2015 “Nooit zwichten voor terreur…” De verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs waar gisteren moslim-extremisten 12 mensen doodschoten, dreunen in de hele wereld na en doen ook in deze regio stof opwaaien. De moord op de […]
  • Django Unchained draait in Alleman10 oktober 2013 Django Unchained draait in Alleman In Filmhuis Alleman wordt woensdag de film Django Unchained van Quentin Tarantino vertoond: een ode aan de spaghettiwestern. Een film over een bevrijde slaaf die zijn vrouw wil bevrijden […]
  • Olympia verliest topper tegen Trias13 november 2012 Olympia verliest topper tegen Trias Olympia heeft afgelopen weekend nagelaten dichterbij de koppositie in de 1e klasse B te komen. In eigen huis verloor de Goorse tafeltennisvereniging met 7-3 van koploper Trias. Olympia zon […]
  • Auto lekt LPG op het Weversplein1 juni 2017 Auto lekt LPG op het Weversplein De Goorse brandweer kwam vanavond rond 19:45 in actie voor een lekkende LPG-auto op het Weversplein. Het gebied rondom de auto werd ruim afgezet. Een lekke LPG-slang bleek de boosdoener. […]