Pepijn is op zoek naar zijn bril (Update)

Pepijn is zijn bril kwijtgeraakt. Het gaat om een zwarte kinderbril, hij is deze verloren op het Heeckeren. Mocht u de bril vinden dan graag uw reactie naar telefoonnummer 06-53275729.

Update: Pepijn heeft zijn bril weer terug.

Gerelateerde berichten

  • Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update)27 november 2013 Kater Guus vermist in de Kloosterlaan (Update) "Guus kom noar huus" ! Zo luidt de noodkreet van Kirsten sinds haar kater Guus niet meer is thuis gekomen van zijn buurtwandeling. Guus is stevig gebouwd en heeft een grijze vacht. Hij […]
  • Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update)13 oktober 2013 Kater Sjors vermist in de Posthuisstraat (Update) Sinds zondagavond 21:00 uur is kater Sjors niet meer thuis gekomen op zijn vertrouwde thuisbasis in de Posthuisstraat. Sjors is een 6 jarige gesteriliseerde kater met een zwart/witte […]
  • Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update)17 mei 2013 Kater Rover vermist omgeving Gijmink (Update) Rover, de oppaskat van Ilse, heeft gisteren de benen genomen. Hij is het laatst gezien in de Oude Haaksbergerweg. Rover is middelgroot en heeft een zwarte/witte vacht. Kunt u Ilse helpen […]
  • Horloge verloren omgeving feesttent (update)25 juni 2012 Horloge verloren omgeving feesttent (update) Dennis is zondagnacht zijn horloge verloren, waarschijnlijk in de directe omgeving van de feesttent. Het gaat om een bijzonder exemplaar van het merk Police. Heeft u het horloge gevonden […]
  • Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update)21 april 2018 Viervoeter vermaakt zich op `t Piepwillem (Update) Vandaag is een trouwe supporter gespot op `t Piepwillem. Al de gehele dag volgt deze viervoeter de wedstrijden en ook de derde helft valt in de smaak. Mist u uw hond, dan vindt u deze […]