De lichtgevende Goorse danseressen uit 1985

Stuifesindansers

Landelijke aandacht in het midden van de jaren tachtig voor de danseresjes van de toenmalige carnavalsverenging De Deurdouwers. De jonge Goorse grieten werden uitgenodigd om op te treden in het immens populaire tv-programma Stuif es In met als presentatrice Ria Bremer. De groep waarin Petra van den Burg een prominente vertolkte, baarde opzien met het zogenoemde ‘blacklight’. Lichtgevende, blauwe gedaanten op de muziek van Michael Jackson. De beelden zijn door filmmaker Stephan Kuipers gedigitaliseerd en op het Youtube-kanaal van Goorsnieuws gezet. De beelden zijn hieronder de te bekijken.

 

Gerelateerde berichten

  • Goor prominent op de buis op laatste dag van 20161 januari 2017 Goor prominent op de buis op laatste dag van 2016 De mensen die thuis voor de buis de Oudejaarsavond hebben gevierd konden nogal wat Goorse gezichten spotten. Zo zond TV Oost de cabartetshow LöS uit van Helligen Hendrik. Daarin naast […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]
  • Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert23 juni 2021 Gemeente wijst 1Vandaag de deur, PvdA ageert De gemeente Hof van Twente wil niet meewerken aan een reportage van het tv-programma 1Vandaag over cybercrime. En dat is tegen het zere been van de lokale Partij van de Arbeid die juist […]
  • Goed geklede Maureen ziet Sarah…14 maart 2021 Goed geklede Maureen ziet Sarah… Altijd netjes in de kleren en de make up, al tikt de tijd door. Ook voor Maureen Hazenkamp. De Goorse ziet vandaag Sarah en die vijftigste verjaardag wordt, ondanks corona, zeker wel […]
  • 31 oktober 2020 Jerusalema Challenge op ’t Gijmink… Een filmpje van dansende leerlingen van ODS 't Gijmink gaat in Goor en omgeving momenteel viraal op Facebook. In navolging van zorgpersoneel in diverse ziekenhuizen dansen de kinderen en […]