Goor wil grootste stadscamperplaats van het land

Het is de bedoeling dat in oktober in Goor de grootste stadscamperplaats van Nederland verrijst op de parkeerplaats naast de OAD-garage. De organisatie van de Fietsvierdaagse Hof van Twente hoopt op zoveel mogelijk deelnemers vanaf maandag 13 oktober die de mogelijkheid krijgen om de camper op de afgesloten parkeerplaats naast de Enterseweg kunnen stallen. Er is samenwerking gezocht met camper-belangenorganisaties om zoveel mogelijk campers naar Goor te krijgen. Het geld dat wordt betaald voor een standplaats gaat naar de stichting Join4Energy. De Herfst Fiets Vierdaagse, die dagelijks start bij de Reggehof, is de laatste in het land en jaarlijks één van de meest drukbezochte. Er kan worden gestart voor drie afstanden: 35, 50 en 70 kilometer.

Oadgaragegoor