Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas

Bakkerij van Otten, met een vestiging in de Goorse Grotestraat, is provinciaal kampioen ‘gevuld speculaas-maken’ geworden. Eigenaar Eric van Otten deed mee  aan een vakwedstrijd voor ambachtelijke bakkers- en anketbakkers. In het congrescentrum in Nieuwegein werden in totaal 286 bakkersproducten gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar aan. Van Otten kreeg dus de Overijsselse titel in de categorie gevuld speculaas. De prijs krijgt hij morgen uitgereikt in de hoofdvestiging van de bakkerij in Enter.

Gevuldspeculaas

Gerelateerde berichten

  • Nollen beste bakker van Nederland14 november 2019 Nollen beste bakker van Nederland Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, […]
  • Nollen niet langer beste bakker van Nederland12 november 2021 Nollen niet langer beste bakker van Nederland Nadat Bakkerij Nollen zich twee jaar lang de beste brood-, koek- en banketbakker van Nederland mocht noemen, is die eer deze week gegaan naar Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk. Nollen, […]
  • Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal20 oktober 2014 Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal Er komt een heus Sinterklaasjournaal op deze site. Goorsnieuws.nl gaat in samenwerking met de Goorse filmmaker Stephan Kuipers vier afleveringen produceren die via het eigen Youtubekanaal […]
  • Oald Goor: Sint in stadshart21 november 2021 Oald Goor: Sint in stadshart Het was wederom een groot succes. De intocht van Sinterklaas afgelopen weekend in de haven van Goor. In het verleden kwam de Goedheiligman wel eens met de trein en soms in een cabriolet. […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]