Van Otten: Beste provinciale gevulde speculaas

Bakkerij van Otten, met een vestiging in de Goorse Grotestraat, is provinciaal kampioen ‘gevuld speculaas-maken’ geworden. Eigenaar Eric van Otten deed mee  aan een vakwedstrijd voor ambachtelijke bakkers- en anketbakkers. In het congrescentrum in Nieuwegein werden in totaal 286 bakkersproducten gekeurd door een vakjury en een consumentenpanel. Deze kozen per provincie een winnaar aan. Van Otten kreeg dus de Overijsselse titel in de categorie gevuld speculaas. De prijs krijgt hij morgen uitgereikt in de hoofdvestiging van de bakkerij in Enter.

Gevuldspeculaas

Gerelateerde berichten

  • Nollen beste bakker van Nederland14 november 2019 Nollen beste bakker van Nederland Bakkerij Nollen mag zich met haar team een jaar lang de beste bakker van Nederland noemen. De onderneming met onder meer een vestiging in Goor en veel afzet in de Goorse Jumbo-supermarkt, […]
  • Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal20 oktober 2014 Goor krijgt eigen Sinterklaasjournaal Er komt een heus Sinterklaasjournaal op deze site. Goorsnieuws.nl gaat in samenwerking met de Goorse filmmaker Stephan Kuipers vier afleveringen produceren die via het eigen Youtubekanaal […]
  • Prijzen voor Goorse winkeliers14 november 2014 Prijzen voor Goorse winkeliers Le Coq is in de prijzen gevallen tijdens het zogenoemde Twente Wild On Tour. Dat is een contest voor wildgerechten- en specialiteiten. De hazenpeper die werd ingestuurd door de Goorse […]
  • Bakker Meinders opent vestiging in Goor29 april 2017 Bakker Meinders opent vestiging in Goor Bakkerij Meinders opent op korte termijn een vestiging in het centrum van Goor. Bakker en eigenaar Ruben Meinders van de regionale winkelketen gaat in het pand aan de Grotestraat 66 waar […]
  • Apollo’s Bigband op de buhne met Marco Bakker29 mei 2016 Apollo’s Bigband op de buhne met Marco Bakker Een bijzonder optreden voor Apollo's Bigband gisteren in Almelo. Daar trad de Goorse swingende formatie op met zangicoon Marco Bakker. Dat gebeurde voor een grote zaal vol ouderen in het […]