De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters

De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer ‘Theater, daar ga je voor zitten’ hopen de theaters elkaar te versterken. De twintig theaters willen bewijzen dat ze de mouwen opstropen, samenwerking zoeken en actief ondernemen om aan de actuele wensen van haar bezoekers en de markt te voldoen. Op de website kunnen stoelen gereserveerd worden bij de aangesloten theaters. Naast De Reggehof zijn onder meer het Parkgebouw in Rijssen en De Kappen in Haaksbergen aangesloten bij het initiatief.

reggehof-night

Gerelateerde berichten

  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Open theaterlessen in De Reggehof18 mei 2018 Open theaterlessen in De Reggehof Op de donderdagmiddagen 23 en 30 mei kunnen kinderen van de basisscholen in Hof van Twente meedoen met open theaterlessen bij De Reggehof in Goor. De lessen zijn van 15.30-17.00 uur en […]
  • Win nu een podiumplek bij Dorus4 maart 2015 Win nu een podiumplek bij Dorus Een unieke kans voor de Goorsnieuws-lezers. In samenwerking met theater De Reggehof maakt u kans op:                              EEN AVOND MET DORUS Op zaterdag 14 maart […]
  • Reggehof zoekt foto’s voor reünie30 september 2014 Reggehof zoekt foto’s voor reünie Iedere Gorenaar die nog leuke foto's heeft uit het 20-jarig verleden van De Reggehof wordt gevraagd om ze te delen met de bezoekers van de feestelijke reünie komende zaterdag. De […]
  • Reggehof onderdeel van unieke samenwerking Twentse theaters27 juni 2018 Reggehof onderdeel van unieke samenwerking Twentse theaters De Goorse Reggehof is onderdeel van een uniek samenwerkingsproject tussen zes theaters in Twente. Samen met het Enschedese Wilminktheater, Concordia, het Theaterhotel in Almelo, Hof 88 en […]