Jeugdcircus Caroly blij met nieuwe poort

Jeugdcircus Caroly is sinds kort in het bezit van een nieuwe poort. De poort is mede dankzij een bijdrage van het Schoolfeestfonds tot stand gekomen. Jeugdcircus Caroly is dan ook blij met de bijdrage van het Schoolfeestfonds. De nieuwe poort zal op 22 en 23 november te bewonderen zijn tijdens de première van Jeugdcircus Caroly in De Reggehof.

poortcaroly

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly15 januari 2018 Nieuwe show- en hoofdsponsor Circus Caroly Het Goorse Jeugdcircus Caroly komt in het laatste weekeinde van februari met een nieuwe show. In sporthal De Mossendam zijn er voorstellingen op zaterdag 24 en zondag 25 februari. Caroly […]
  • Jubileumvoorstelling Jeugdcircus Caroly5 november 2014 Jubileumvoorstelling Jeugdcircus Caroly Na de spectaculaire show Caroly Toones in 2013 komt Jeugdcircus Caroly deze maand weer terug in theater De Reggehof. Een speciale editie dit jaar, want Caroly bestaat vijftien jaar. Voor […]
  • Circus Renz-Berlin komt naar Goor7 oktober 2017 Circus Renz-Berlin komt naar Goor Het circus Renz-Berlin komt naar Goor. Op het terrein aan de Hogenkamp zal een circustent verrijzen waarin van donderdag 19- tot en met zondag 22 oktober voorstellingen gehouden zullen […]
  • Caroly in piste Circus Renz-Berlin18 oktober 2017 Caroly in piste Circus Renz-Berlin Het Goorse jeugdcircus Caroly gaat optreden in de circustent van Circus Renz-Berlin op het terrein aan de Hogenkamp. Dat gebeurt voorafgaand aan de familievoorstelling van het circus […]
  • Caroly met Bigband in de sporthal6 maart 2020 Caroly met Bigband in de sporthal Jeugdcircus Caroly zal dit jaar tijdens de eigen shows in sporthal De Mossendam worden begeleid door The Apollo Bigband. Het 20-koppige orkest zal in drie voorstellingen op zaterdag 21- […]