Hans Mensink rapporteur tweede derby

Hans Mensink is de rapporteur in de contest ‘Derbyplayer of the Year’ bij de tweede Goorse ontmoeting in het nieuwe voetbalseizoen tussen sv Hector envv  Twenthe. De Gorenaar was in de jaren tachtig en negentig een gevierd spits en speelde acht jaar in het eerste team van GFC. Mensink verdiende in die periode ook een overgang naar hoofdklasser HSC ’21 in Haanksbergen waar hij één seizoen speelde. Daarna ging hij naar Markelo waar hij zijn grootste successen vierde door in korte tijd van de vierde naar de tweede klasse te promoveren. Het duel tussen Hector en Twenthe begint zondag om 14.00 uur op ’t Doesgoor en is te volgen via deze site. De cijfers en het verslag van Hans Mensink worden maandag gepubliceerd.

Hansmensink

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby29 januari 2016 Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby Hans Jebbink is de rapporteur bij de vierde Goorse voetbalderby in dit seizoen tussen sv Hector en vv Twenthe in het Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement, georganiseerd door deze […]
  • Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe28 maart 2016 Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe Hector trok vanmiddag uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen titelkandidaat Twenthe. Het werd 3-2 op sportpark 't Doesgoor in een enerverende wedstrijd waarin Hector met […]
  • Live muziek bij De Tapperij en de laatste derby6 mei 2016 Live muziek bij De Tapperij en de laatste derby De evenementenkalender biedt buiten een heerlijk fiets- of terrasweekeinde niet heel veel voor de komende dagen. Wel is er live muziek bij De Tapperij. De Emmense all round-band Last Time […]
  • Hector favoriet in Goorse derby12 november 2016 Hector favoriet in Goorse derby Voor wie de ranglijst in de vierde klasse B maatgevend vindt, is de conclusie helder: De nummer drie Hector (16 uit 9) is de grote favoriet voorafgaand aan de derby tegen GFC, de nummer […]