Vernieuwd zwembad geopend

Het vernieuwde zwembad De Vijf Heuvels in Markelo, dat nu ook door Goorse zwemmers moet worden gebruikt, is vanmiddag officieel geopend. Dat gebeurde door een druk op een grote rode knop van wethouder Pieter van Zwanenburg. Daarvoor was er onder andere een toespraak van burgemeester Nauta die de hele zwembaddiscussie nog eens voor het voetlicht bracht en ook ‘het verdriet van Goor’ daarin niet onvermeld liet. Daarmee doelde ze op de gedwongen sluiting van zwembad De Whee. Binnen werden de genodigden getrakteerd op een show van de synchroon-zwemsters van het Nijverdalse Ravijn die op muziek en een lasershow hun kunnen toonden. Ook werd een film van de bouw getoond en was er de mogelijkheid om de twee binnenbaden, het kinderbadje en de machinekamer te bekijken. Er zijn, in het kader van de opening het hele weekeinde activiteiten in het vernieuwde bad voor de bevolking van Goor en de overige kernen in de Hof van Twente.

Openingzwembad1Openingzwembad7

Openingzwembad4

Openingzwembad9

Openingzwembad4