Eerste korfbalkampioen op ’t Doesgoor

De jonge korfballers van Phenix C1 schreven gisteren geschiedenis door het eerste korfbalteam te zijn dat kampioen is geworden op sportpark ’t Doesgoor. Tegen Zwart Wit uit Delden werd na een ruststand van 1-0 uiteindelijk met 5-1 gewonnen. De korfballers van Phenix zijn deze zomer overgegaan van sportpark De Horst naar De Whee en werken de trainingen en thuiswedstrijden af op het kunstgrasveld van ’t Doesgoor dat wordt gedeeld met de voetballers van Hector.

Phenixc1kampioen

Gerelateerde berichten

  • Phenix verliest laatste veldwedstrijd13 oktober 2014 Phenix verliest laatste veldwedstrijd De korfballers en korfbalsters van Phenix '72 hebben gisteren de laatste veldwedstrijd van het seizoen verloren. Op het kunstgras van 't Doesgoor werd het uiteindelijk 9-14 voor de gasten […]
  • Phenix maakt gehakt van Westervoort25 januari 2016 Phenix maakt gehakt van Westervoort De korfballers van Phenix '72 hadden in de zaalcompetitie geen kind aan Westervoort en dat was vooraf niet verwacht. De Goorse ploeg won overtuigend met 20-6 na een ruststand van 13-2. . […]
  • Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor8 april 2016 Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor is morgenmiddag het schoolkorfbaltoernooi dat wordt georganiseerd door Phenix '72. Vanaf 14.00 wordt er gestreden door de verschillende Goorse schoolteams. De […]
  • Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie13 mei 2017 Phenix zoekt oud-leden en sympathisanten voor Reünie De Goorse korfbalvereniging Phenix’72 viert dit jaar het 45-jarig jubileum. Onder de noemer 'Feest der herkenning' wordt daarom een reünie georganiseerd voor oud-leden, ouders die in het […]
  • Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar5 maart 2018 Phenix behaalt zaaltitel na 20 jaar Het eerste team van korfbalvereniging Phenix '72 is gisteravond kampioen geworden in vierde klasse van de zaalcompetitie. Het is voor het eerst in 20 jaar dat de Goorse korfbalvereniging […]