Gratis trainen bij GMHC

Om het ledenaantal op te schroeven is het mogelijk om vrijblijvend en gratis mee te trainen bij de Goorse Mixed Hockey Club (GMHC). De 54-jaar oude vereniging die sinds kort beschikt over een hagelnieuw kantine- en kleedkamergebouw, zegt leden te willen verwelkomen in alle leeftijdscategoriƫn. Hockeyen kan al vanaf vijf jaar en wie al op leeftijd is kan ook terecht aan de Rubenstraat want op woensdagavond is er het zogenoemde Trim-hockey, bedoeld voor mensen die gewoon een balletje willen slaan en niet zonodig in competitieverband hoeven te spelen. Aanmelden of informatie is te verkrijgen via tc@nullgoorsemhc.nl.

???????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Inlooptraining bij GMHC7 april 2015 Inlooptraining bij GMHC De Goorse Mixed Hockeyclub orgsaniseert morgen een vrijblijvende inlooptraining voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar op het eigen sportpark aan de Rubenstraat. De trainingen starten om […]
  • Hockeyinternational van Wijk bij GMHC21 augustus 2015 Hockeyinternational van Wijk bij GMHC Hoog bezoek morgen bij hockeyclub GMHC. Lieke van Wijk komt langs voor een clinic die ze zal geven aan de F, E- en D-jeugd. De jonge van Wijk, speelster van het Vughtse MOP, maakte in […]
  • Zorgappartementen hockeycomplex lager, buurt blijft strijden12 mei 2016 Zorgappartementen hockeycomplex lager, buurt blijft strijden Het zorgcomplex met aanleunwoningen op het terrein van de Goorse hockeyclub GMHC wordt drie meter lager dan aanvankelijk gepland. Buurtbewoners hadden bezwaren tegen de hoogte van 12 meter […]
  • Goorse hockeyclub zoekt historisch materiaal7 november 2015 Goorse hockeyclub zoekt historisch materiaal De Goorse Mixed Hockey Club (GMHC) is bezig met het digitaliseren van het archief. Om dit uit te breiden en zo compleet mogelijk te krijgen vragen zij of er nog mensen zijn die iets in hun […]
  • Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC20 januari 2017 Reinier van der Veen nieuwe voorzitter GMHC Reinier van der Veen is de nieuwe voorzitter van de Goorse Mixed Hockey Club. Hij werd gisteravond tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen als nieuwe preses en volgt daarmee […]