Opkikkerdag voor Goorse Gerben

De Goorse Gerben Pollemans werd dit weekeinde getrakteerd op een heuse Opkikkerdag. De jonge Pollemans lijdt aan een energie stofwisselingsziekte en kreeg deze speciale dag aangeboden. Het hele gezin werd al vroeg opgehaald om allereerst een rondleiding bij FC Twente te krijgen en een met zijn naam bedrukt shirt in ontvangst te nemen. Daarna mocht hij uitsrusten in een snoezelruimte en mocht de rest een toertocht maken op de Harley Davidson’s. Na de lunch stonden er vier porsches klaar om de reis te vervolgen. Vader Peter en moeder Esther kregen een massage en gezichtsbehandeling bij Beauty en Sauna in Ommen om met zijn allen de dag af te sluiten met een pastamaaltijd in Zwolle. ‘Onvergetelijk’ aldus de familie Pollemans.

Gerbenfctwente

Gerelateerde berichten

  • Gaan voor Gerben weer naar de Kale Berg3 december 2015 Gaan voor Gerben weer naar de Kale Berg Na een jaar van afwezigheid in 2015 zal team "Gaan voor Gerben" in 2016 weer deelnemen aan de Challenge Mont Ventoux van Stichting Join4Energy.┬áDeze stichting organiseert in 2016 voor de […]
  • Een onvergetelijke Olympische reis…22 februari 2018 Een onvergetelijke Olympische reis… Ze is, voor bekend ter redactie, de enige Goorse die aanwezig was in het Zuid Koreaanse Pyeongchang om daar deelgenoot te zijn van de Olympische Winterspelen. Esther Bakker is net terug […]
  • Speciaalbieren gebrouwen voor ‘Gaan voor Gerben’5 december 2018 Speciaalbieren gebrouwen voor ‘Gaan voor Gerben’ Om geld in te zamelen voor de stichting Join4Energy gaat een team onder aanvoering van de Goorse Esther Bakker in juni meedoen aan de 10e Challenge Mont Ventoux van de stichting. Haar zoon […]
  • Hector-jeugd in nieuwe kleding30 oktober 2017 Hector-jeugd in nieuwe kleding De hele jeugdafdeling van SV Hector speelt sinds afgelopen weekeinde in nieuwe wedstrijdkleding. De groen wit gestreepte shirts kennen daarbij een andere kleur groen dan voorheen. […]
  • Fiets4daagse schenkt 1.500 euro aan Join4Energy17 oktober 2014 Fiets4daagse schenkt 1.500 euro aan Join4Energy De Fiets4daagse Hof van Twente is donderdag afgesloten. Op de laatste dag werd het geldbedrag bekendgemaakt wat de Fiets4daagse heeft opgehaald voor Join4Energy, dat zich inzet voor […]